31 de gener del 2011

Al polígon industrial la Ravaleta s'hi podrà anar a jugar a pàdel


L'Ajuntament de Roquetes intercanvia dues finques d'equipaments per una zona verda, amb l'objectiu de construir-hi les noves instal·lacions esportives · Ja hi ha una empresa interessada ·

El polígon industrial la Ravaleta podria tenir aviat una zona esportiva, on es construirien quatre pistes de pàdel i un parell de pistes de tennis. Així ho ha anunciat l'alcalde de Roquetes, Francesc Gas (ERC), després de la modificació urbanística que ha començat el consistori. En concret, l'Ajuntament vol agrupar dues parcel·les per a equipaments públics en un subsector del polígon la Ravaleta, a tocar del terme municipal de Tortosa. Les dues finques d'equipaments són massa petites perquè van quedar separades per la construcció d'un vial, i ara l'Ajuntament pretén convertir-les en una zona verda. A canvi, i també en el mateix polígon la Ravaleta, el consistori voldria requalificar una altra zona verda com a terreny per a equipaments, però sense alterar les superfícies totals, cosa que facilitaria la construcció de les noves instal·lacions esportives.

El ple de Roquetes ja ha aprovat inicialment la modificació del seu pla general d'urbanisme. Gas va explicar que han fet les consultes pertinents a la comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre (CUTE), i que a priori no hi hauria d'haver problemes per tirar endavant l'operació. En realitat, feia temps que l'Ajuntament havia previst un aprofitament major d'aquests terrenys, que són al costat de la carretera del Raval de Cristo, just darrera de la gasolinera del Montepio de Conductors i d'un restaurant. Així, anteriorment ja van tenir una oferta d'una empresa privada per fer-hi un gimnàs, el qual no va prosperar. Però ara són uns altres inversors els que s'han interessat en els terrenys per construir-hi les pistes de pàdel i de tennis. “Evidentment, una vegada feta la requalificació redactarem un reglament i un plec de condicions, i traurem els terrenys a concurs públic, perquè hi puga concórrer tothom”, va aclarir Gas. Un dels aspectes que s'inclourien en el plec de condicions és que l'empresa que acabi fent les pistes de pàdel hauria d'assumir el manteniment de la zona verda.

Publicat a El Punt

3 comentaris:

  1. Collonut....ja que feina no n'hi ha, podrem anar a fer un partit de pàdel un de tennis, després fer uns exercicis gimnàstics a Roquetes ( diuen que ja funciona tot ), fer unes cabussades a la nova piscina de Jesús, i per acabar d'aprofitar-ho tot, podem anar a les espectaculars instal·lacions de Ferreries.
    I no es bonic això ?. No se si ho podrem pagar però....

    ResponElimina
  2. Sembla una competició per veure qui la té més grossa. La piscina, no sigueu malpensats.

    ResponElimina
  3. Uf, a Roquetes se'ls hi han pujat els fums!
    Padel igual que Aznar i tennis igual que els "senyors" de Tortosa. Només els hi faltarà un camp de golf!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta