27 de gener del 2011

Gómez pren possessió amb l'objectiu de 'recuperar la il·lusió del personal sanitari'

La polèmica pel nou hospital de Tortosa va eclipsar la presa de possessió d'Albert Gómez com a nou director dels serveis territorials de Salut a l'Ebre. Gómez, que finalment mantindrà la doble condició de gerent de la regió sanitària de les Terres de l'Ebre, va dir que un dels seus principals objectius serà “recuperar la il·lusió” del personal sanitari. // En concret, Gómez va argumentar que hi ha una certa sensació de desànim després de les retallades salarials dels últims mesos, i que la seua intenció és que el personal de les Terres de l'Ebre puguen participar activament en la gestió del sistema sanitari del territori. Segons va dir, "estem parlant de gent amb molta preparació i qualificació, i per tant molt capacitat per aportar idees".

Publicat a El Punt

2 comentaris:

  1. És el que escolten els professionals des de fa molts anys. Res de nou.
    Sembla que els elegits, i ben pagats, no gaudeixen del favor de les Muses i, mecànicament, esperen una mena de miracle en una institució cada cop menys humana i més tecnològica-decadent.
    Idees sense recursos = desànim total.
    Bo seria que comencés mirant el que manca i perdés el temps en la cerca del recurs extraviat entre els papers. Com ara, els professionals que es necessiten per a reduir les llistes d'espera i substituir les baixes normals en els centres.
    Però, que ha de fer?
    Cridar la imaginació dels desanimats i sobrecarregats de feina?
    Comença malament. Pitjor pot ser encara.
    Encomanem-nos a la "Bruixa d'or" de Sort! Igual ens toca.
    Veurem, i seguirem esperant. Que diuen que l'esperança mai s'ha de perdre, malgrat haver perdut altres virtuts cardinals.

    ResponElimina
  2. I la il·lusió de les persones que necessitem els serveis de salut, quan la recuperarem ?.

    Potser seran els millors, però de moment, res de nou, ni al nou govern, ni a les nostres Terres de l'Ebre, ni a ....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta