17 de gener del 2011

L'EMD de Jesús vol estrenar l'esperada piscina a l'abril


Les obres ja han començat i inclouen la construcció d'una sala poliesportiva amb vestidors, bar i terrassa · És el projecte més important de la nova societat mercantil Jesús Activitats i Serveis ·

Els veïns de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Jesús podran estrenar a l'abril un dels equipaments més llargament reivindicats en el poble, sobretot entre els més joves. Les obres de la piscina i de la zona esportiva nova ja han començat i avancen segons el ritme previst. El complex poliesportiu s'està construint en uns terrenys municipals adjacents a la carretera entre Roquetes i Jesús, i en les últimes setmanes ja s'han començat a aixecar els murs del que serà una pista poliesportiva coberta. A més dels vestidors, l'edifici tindrà una pista de cap a 200 metres quadrats per gimnàs. De fet, també podrà ser utilitzada per part de l'escola Daniel Mangrané, situada davant per davant de la zona esportiva, a l'altra banda del passeig. A més, el complex poliesportiu també inclourà un bar i una zona de terrassa.

Les obres de la piscina i de la zona esportiva, amb un pressupost global de més d'un milió d'euros, es fan a través de l'ens públic de gestió Jesús Activitats i Serveis SL, que depèn íntegrament de l'EMD de Jesús. De fet, la societat mercantil es va crear expressament per tirar endavant el projecte, i els seus estatuts es van aprovar al desembre del 2009, en la mateixa reunió de la junta veïnal que va aprovar la creació del servei públic municipal de la piscina, el reglament, i la seua gestió de manera directa. La constructora encarregada de fer els treballs és la barcelonina Beta Conkret SA, amb un termini d'execució de quatre mesos i mig (dos i mig menys que el previst en el concurs públic). El pressupost de sortida era d'1,1 milions, però finalment es va adjudicar per 844.357 euros (sense IVA).

Al costat de la futura pista d'atletisme

L'EMD de Jesús tindrà una piscina d'estiu de 25 per 12,5 metres, i una altra de més menuda per als xiquets. Ha estat un dels objectius més importants del mandat per al seu president, Pere Panisello, que també és el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Tortosa. De fet, el projecte de la piscina i de la zona esportiva de Jesús està lligat al de la futura pista d'atletisme que projecten en els terrenys del costat, i que haurà de ser gestionada per Tortosasport.

Publicat a El Punt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta