6 de gener del 2011

Sabaté, disposat a liderar una llista 'molt renovada' del PSC a Tortosa

El portaveu del PSC i exalcalde de Tortosa, Joan Sabaté, s'ha posat aquesta setmana a disposició del seu partit per encapçalar la candidatura socialista a les eleccions municipals d'aquest 2011. Així, tot i que s'espera una profunda renovació en els primers llocs de la llista, Sabaté es troba amb forces i la il·lusió necessària per liderar el procés com a candidat, amb l'objectiu de recuperar l'alcaldia per al PSC. En una entrevista aquest dimecres a Ràdio Ebre (Cadena Ser), Sabaté ha anunciat que la del PSC serà una llista "molt renovada", amb cares noves i també amb idees i propostes noves per a Tortosa. En aquest sentit, el portaveu socialista ha criticat la falta de projecte de ciutat de l'alcalde, Ferran Bel (CiU), a qui ha criticat el retard en tirar endavant un dels seus compromisos electorals i de govern, la redacció d'un pla estratègic per a Tortosa.

14 comentaris:

  1. No sé si esta es una buena "noticia" para los socialistas o para los convergentes ...

    ¿¿ Es que en Tortosa no han aprendido de los ejemplos del Sr. Montilla y tantos otros ??

    ¿¿ Es que en Tortosa, aparte del sempiterno Sr. Juan Sabaté, no existe ninguna alternativa para liderar una lista municipal con garantías ??

    Bueno, a los posibles votantes del PSC solo nos queda comprobar el alcance de esta repetida "renovación"... pero mucho me temo que esta renovación pase por volver a incorporar a señoras que no han conseguido volver a entrar en el Parlamento ... En fín, ya veremos lista y programa ...

    ResponElimina
  2. Si la renovació passes per això que apuntes, Santificat, llavors, si que n'hi hauria per a " mear y no echar gota " .
    Per cert, no t'enfadis però, vols dir que Sabaté no es diu JOAN en compte de JUAN ?

    " Yo me llamo Josep Lluis, aquí y en la China "

    ResponElimina
  3. Sabaté reclama a Bel l'elaboració d'un pla estratègic, quan ell n'ha rebutjat sempre l'elaboració perquè la ciutat no ho necessitava i era una proposta convergent. És pot reclamar els altres, allò que tu no estàs disposat a fer o donar? Més jesuïta i tort ja no es pot ser.

    ResponElimina
  4. Canalero, amb el manual sobre l'exercici democràtic d'oposició a la mà, al que governa, se li pot i se li deu d'exigir que porte a cap el que ha promès -què es allò amb el que va guanyar unes eleccions- independentment que un i estigui o no d'acord. O, per a que governa un, per a executar el programa de l'oposició ?

    ResponElimina
  5. Jotabé, els socialistes heu perdit definitivament la bruixola.

    El que dius, és com si el Partit Popular reclamés al PSOE que no ha aprovat l'eutanàsia perquè la portava al seu programa electoral. Però no veus que el Partit Popular no faria això perquè està en contra de l'eutanàsia?

    Com pot Sabaté reclamar el pla estratègic, al que ell s'hi ha manifestat tan en contra dient que era una collonada convergent?

    ResponElimina
  6. Molt bé canalero, els convergents com tu veig que preferiu reclamar als que governen que no facin el que s'han compromès a fer davant els ciutadans. Bé, és una opció.

    Per cert, ja que hi som. la eutanàsia com a tal, el PSOE la portava al programa del 2004, no al del 2008. Una altra cosa és la regulació que es pugui fer, com s'anunciat, sobre la mort digna i sense dolor.

    ResponElimina
  7. Jotabé, els socialistes ja es veu que en sabeu de valent de complir programes. Portaveu l'eutanàsia al programa del 2004 i no la vareu tirar endavant. Porteu la mort digna al programa del 2008 i estem al 2010 i encara no en tenim notícies.

    ResponElimina
  8. Demano respecte pel tema de l'eutanàsia, parlar-ho en llocs adients i no gratuïtament.

    ResponElimina
  9. canalero,
    no volies noticies ?

    Ectòpic, el teu comentari no té cap sentit. Ningú ha parlat del tema que, per altra part, ho podem fer perfectament, aquí i al carrer. I si és gratuïtament, ja ho valoraràs si ho fem.
    El canalero ha tret el tema de la eutanàsia com n'hagués pogut treure una altre qualsevol, suposo. Si ho ha fet ha estat com exemple d'un suposat incompliment d'una promesa de programa electoral.

    ResponElimina
  10. Jo tampoc entenc el comentari sobre l'eutanàsia, no veig la falta de respecte per enlloc.

    ResponElimina
  11. Val, cadascú te una sensibilitat.
    Jo demano, no acuso. Rellegiu.
    Disculpeu la intromissió.

    ResponElimina
  12. Ectòpic, com diu jotabe, he posat el tema de l'eutanàsia com exemple d'incompliment d'un programa electoral. No veig per enlloc la falta de respecte. No sé quin són els llocs adhients per parlar-ne. Vivim en una societat lliure i no hi ha més temes vedats que l'exaltació de la discriminació o la violència.

    ResponElimina
  13. Cucafera,
    Pues no sé si siempre se ha llamado Joan ...

    Lo que ignoraba era que la "fiera" tan querida por los tortosinos tuviera nombre propio y se llamara Josep Lluís ...

    Bueno, ya veremos lo del programa y la lista.
    ( Y nada me gustaría tanto como estar equivocado en mis apreciacions, pero ...)

    ResponElimina
  14. Caldrà una bona renovació i no només dels primers llocs sinó dels quinze primers com a mínim.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta