20 de gener del 2011

Talls al pont de l'Estat per obres

Aigües de Tortosa ha començat els treballs de manteniment a la canonada que hi ha a la part inferior del pont de l'Estat. Les obres duraran dues setmanes i ha calgut instal·lar una bastida, cosa que ha obligat a tallar la vorera sud. Com va passar ahir, el trànsit de vehicles també quedarà afectat avui i demà al matí.

Publicat a El Punt

Irene ens havia enviat aquest missatge a través del formulari de contacte de la barra social:
que aquest matí anava caminat de Tortosa cap a Ferreries al mig del pont he trobat que no podía continuar ja que el lloc reservat a peatons era ple de material d'obra. Suposo que deu ser per alguna cosa que fan al pont i ho trobo bé. Però crec que no costa gaire indicar al principi del pont que la gent vagi per l'altra banda perquè sincerament creuar entremig dels cotxes no és gaire aconsellable. Salutacions i gràcies. 
Per cert, tornen a pintar el pont?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta