10 de febrer del 2011

Campredó i Bítem ja seran EMD l'1 de març


Joan Sanahuja i Josep Cugat presidiran les juntes veïnals dels pobles ·


CiU i el PSC ja han designat els seus representants a les juntes veïnals de les entitats municipals descentralitzades (EMD) de Campredó i Bítem, que seran presidides pels actuals alcaldes pedanis, els convergents Joan Sanahuja i Josep Cugat. Així ho va confirmar ahir l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, que va comparèixer a l'ajuntament amb els futurs regidors de CiU a les EMD de Bítem i Campredó. Segons Bel, la previsió és que avui [finalment no ha estat així] el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya publiqui el nom dels sis representants que tindrà CiU a Campredó –el PSC en tindrà tres– i dels cinc que la federació tindrà a la junta veïnal de Bítem –els socialistes seran quatre–. Tot seguit, el pas següent serà la constitució de les noves EMD. Bel va afegir-hi que voldrien fer els dos actes el mateix dia, el 25 o el 26 de febrer, aprofitant que s'ha convidat la vicepresidenta del govern català i consellera de Governació, Joana Ortega, a la inauguració de la XVI Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre que se celebra a Jesús, que justament és l'altra EMD del municipi.

Un cop constituïdes les noves EMD de Bítem i Campredó, caldrà nomenar els secretaris interventors i s'aprovarà un pressupost, tot plegat en el termini d'un mes. “Serà un pressupost per començar a funcionar, i des de l'Ajuntament prepararem el traspàs del personal i d'un conjunt de serveis”, va precisar Bel. Segons l'alcalde, un exemple d'això serà la llar d'infants municipal de Bítem, la gestió de la qual serà assumida per la futura EMD a partir del setembre. A banda, l'alcalde dissoldrà els actuals consells assessors de Bítem i Campredó, que constituiran els nous òrgans de participació ciutadana després de les municipals del 22 de maig.
+Àudio:
-Ferran Bel detalla el calendari per constituir les noves EMD de Bítem i Campredó

Publicat a El Punt

1 comentari:

  1. Als altres membres dels altres partits també se'ls va convidar a aquesta posada en escena preelectoral?
    O es tractava d'un acte de partit ? En seu de tots, això sí.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta