7 de febrer del 2011

Joana Ortega: 'Les vegueries produirien una confusió increïble al ciutadà'

La vicepresidenta del govern, Joana Ortega, ha tornat a parlar aquest cap de setmana de les vegueries, però ha estat per insistir en què la llei que va deixar aprovada el tripartit es quedarà aparcada al calaix. Les declaracions d'Ortega han estat en una entrevista que dissabte publicaven els diaris El Punt i l'Avui, amb el titular "No hem d'alimentar la confrontació amb l'Estat". Quant a les vegueries, Ortega diu que "no té sentit que posem un altre nivell d'administració en un moment que estem racionalitzant-la". La vicepresidenta hi afegeix: "Tal com està ara [la llei de vegueries], només permet que canviem el nom de les diputacions pel de consells de vegueries. Això produiria una confusió increïble al ciutadà. Haurem de veure de quina manera les implementem quan realment es puguin eliminar les diputacions, la qual cosa correspon a l'Estat". Aquest dilluns, l'Ajuntament de Tortosa sotmetrà a votació una moció d'ICV que reclama al govern català un altre full de ruta per assolir la vegueria de les Terres de l'Ebre.

Llegiu tota l'entrevista:
-"No hem d'alimentar la confrontació amb l'Estat"


Foto: Generalitat de Catalunya

2 comentaris:

  1. Tranquil·la Joana, ja sabem que només som un ex-marquesat. Títol que com heu vist és reparteix als plebeus com a premi per les "marques" conquerides en "batalles".
    Sobre tot no feu patir en bajanades territorials als comptes, de Barcelona, Girona, etc.
    Has quedat ben retratada a la foto!
    És que Colom, va tindre algo que veure en que el rei d'Aragó i la reina de Castella privessen als "catalans" de comerciar amb les Índies, i hara ho paguem tots?
    Quants segles continuarem pagant tributs sense res a canvi? Us recordo que el Compte Berenguer IV va trair el pacte de tribut fet amb Al-Mardanish de Múrcia i va "conquerir" (pura comèdia) la ciutat al Rei LLop, que a les hores lluitava a la pròpia Al Andalus ... més
    Coi de merovingis! I quina barra! Diries que venen de molt més al nord, tan rossos ells.
    Em recorda a la Merkel.

    ResponElimina
  2. Ja saps la dita, "rubia de bote ... morenote" :-)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta