25 de febrer del 2011

Ortega presideix la constitució de les EMD de Campredó i Bítem


Aquest divendres es constitueixen oficialment les entitats municipals descentralitzades (EMD) de Campredó i de Bítem. A les dotze del migdia, el Casal Francesc Llop serà l'escenari de la constitució de l'EMD de Campredó, mentre que a les sis de la tarda arribarà el torn de l'EMD de Bítem, l'acte de constitució de la qual es farà també al casal municipal. Els dos actes estaran presidits per la vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega. La constitució de les dues EMD arriba després que dimecres se celebressen els últims consells assessors de l'alcaldia de Bítem i de Campredó, als quals va assistir l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, qui va voler agrair personalment el treball dels alcaldes pedanis i el dels membres del consell. Bel també va tenir un record per als diferents alcaldes pedanis i representants al consell que han tingut Bítem i Campredó al llarg de la història. Finalment, Bel va voler destacar les diferents actuacions, obres i projectes executats al llarg del mandat a cadascun dels pobles. "El nivell inversor de l'Ajuntament a Bítem i Campredó ha estat molt destacat i difícilment admet comparacions amb altres èpoques", va dir. Unes declaracions que servien de resposta a les crítiques que dilluns havia fet el portaveu del PSC, Joan Sabaté, qui va denunciar "la discriminació negativa" que havien patit els pobles del municipi durant aquest mandat. Segons Sabaté, en aquests anys s'han atorgat a Bítem i Campredó "menys diners per habitant dels que arribaven a Tortosa", a través del fons estatal d'inversió local (FEIL) i del segons fons Zapatero. Així, Sabaté va manifestar el compromís del PSC perquè Campredó i Bítem tinguen un major nivell d'inversió, si els socialistes recuperen l'alcaldia de Tortosa el 22 de maig.

1 comentari:

  1. Ja era hora, si això ha d'afavorir els pobles.
    Quedarien Els Reguers i, potser, Vinallop.
    El que els pobles vulguen.
    D'aquesta manera el famós "centralisme tortosí", que tanta mala fama ens ha donat al territori, aniria minvant i la ciutat entraria en una nova fase de realització com a tal. Sense arbitraries imposicions i més dedicada a ella mateixa amb els seus recursos, no amb els dels altres.
    L'harmonia te un preu, i és el respecte màxim a les maneres de pensar, i viure, dels altres, de tots. I el compartir més que el imposar.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta