7 de març del 2011

El ple d'avui es pot escalfar per l'aigua del Catalunya Sud


El ple de l'Ajuntament de Tortosa ha d'encarregar avui els projectes per subministrar aigua i gas al polígon industrial Catalunya Sud, unes obres que es finançaran amb 4,5 dels 10 milions que l'Estat espanyol ha destinat per al fons d'industrialització de l'Ebre. El grup del PSC ha acusat el govern de Ferran Bel (CiU i ERC) d'haver perdut dos anys i mig perquè encara no ha demanat cap concessió d'aigua a la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre, ja que al desembre del 2008 van rebutjar una moció dels socialistes en què proposaven crear una mancomunitat amb l'Aldea. Però les acusacions no han agradat gens a l'alcalde, que divendres va qualificar de “ridícula” i “patètica” l'actitud del PSC. “El juny del 2007, quan vaig prendre possessió com a alcalde, el PSC ens havia deixat un polígon sense aigua. L'actuació que fem ara és per garantir les necessitats futures, que és com es fan les coses”, va dir Bel, que també va culpar el tripartit del retard en el projecte.

Publicat a El Punt

1 comentari:

  1. Fora de context, i per treure una mica d'escalfor.
    Gustau, es urgent que ens informes de si Karmele Marchante té o no té la medalla ( o reconeixement ) de filla predilecta de Tortosa. Segons la càmera oculta que li van fer, des de l'ajuntament diuen que no i ella diu que sí. D'això depèn la seva tornada a Sálvame.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta