11 de març del 2011

ICV vol ser l'alternativa amb Entesa per Tortosa

El regidor Jaume Forcadell encapçalarà una candidatura amb un 50% d'independents · Ofereix sentit comú en la despesa municipal i transparència ·

ICV vol créixer a Tortosa –aquest mandat ha tingut un regidor, Jaume Forcadell–, i el 22 de maig concorrerà a les eleccions municipals amb un 50% d'independents a la candidatura. De fet, Forcadell voldria esgarrapar votants del PSC i ERC, però també de CiU, amb una campanya “d'idees clares”, sense haver de recórrer a “cançonetes”, ni haver d'empaperar Tortosa amb propaganda electoral. Forcadell va presentar ahir l'eslògan i les primeres propostes de la candidatura Iniciativa-Entesa per Tortosa, “una transició natural” de la marca electoral d'ICV-EUiA. “No ens amaguem de qui som, però representarem molta més gent que la que s'identifica amb les sigles d'Iniciativa, i sumarem moltes més persones de les que ja érem”, va dir.

El lema de campanya d'Iniciativa-Entesa per Tortosa serà 'Ara, construïm futur'. Segons Forcadell, els ecosocialistes proposaran “solucions per corregir els desajustos” de la societat tortosina, tot fent compatible el progrés social amb la lluita per sortir de la crisi. “Tot el que es fa des de l'Ajuntament, amb recursos públics, hauria de tenir un retorn beneficiós per al conjunt de la societat”, va remarcar. De fet, el programa electoral d'Iniciativa-Entesa per Tortosa girarà al voltant de quatre grans eixos: reactivar l'economia i generar llocs de treball; fer una ciutat pensada per a les persones; tenir un govern municipal participatiu, transparent i democràtic, i aplicar “el sentit comú” a la despesa pública. Així, Forcadell va recordar que durant el mandat de Ferran Bel (CiU) ha faltat transparència en qüestions com ara la privatització del 49% d'Aigües de Tortosa, i que el govern municipal va negar als joves la participació en el programa de concerts de les Festes de la Cinta. A més, el candidat va rebutjar obres “faraòniques, que hipotequen l'Ajuntament durant 25 anys”, com ara les noves piscines. D'altra banda, Forcadell va enunciar diverses propostes com per exemple la creació d'una regidoria de paisatge urbà; l'impuls al turisme cultural i al sòl industrial; una nova zona d'oci nocturn, i la redacció d'un pla estratègic.

Publicat a El Punt

2 comentaris:

  1. Estàs solet, veritat xaval?

    ResponElimina
  2. No ho sé, canalero, però la culpa de le seva "soletat" és nostra, de tots els tortosins ...

    El Sr. Jaume Forcadell ha estat el regidor més coherent i amb més sentit de ciutat de tots els que conformen l'ajuntament. Una altra cosa ha estat el despreci i la manca de sensibilitat que li han mostrat l'alcalde sobre tot i la resta de regidors de l'equip de govern ...

    Només per aquests motius la ciutadania de Tortosa l'hauria de "premiar" el proper 22 de maig ...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta