17 de març del 2011

La policia local de Tortosa precinta un restaurant per insalubre

La policia local de Tortosa va tancar i precintar aquest dimarts al matí el restaurant La Valenciana, a l'avinguda de la Generalitat, perquè no complia les mesures mínimes de salubritat. Segons va dir l'Ajuntament a l'ACN, abans del tancament ja havien requerit als responsables de l'establiment que fessin les actuacions necessàries per solucionar la situació. Paral·lelament, el Departament de Salut també havia fet advertiments.

Publicat a El Punt

Imatge: Google Maps

4 comentaris:

  1. Doncs no deixa de ser un restaurant dels antics de Tortosa. Llàstima que no s'hagi modernitzat una mica.
    fa uns quaranta anys era una de les "puntes" de la ruta llarga dels vins. L'altre extrem era a Remolins, amb el de "Pastàfio". Una ruta molt saludable, ja que com es feia a peu, i es consumien els "xatets", acompanyats de tapa en lo possible, doncs res a veure amb els "botellons" d'àcid fosfòric amb destil·lats de baixa qualitat a "palo seco".

    ResponElimina
  2. Tot a quedat en un simple malentes. El bar ja torna a estar operatiu i en funcionament, despres que s'aclaris l'embolic administratiu que va suposar el seu tancament.
    Us recomano que un dia d'aquets proveu el seu delicios menú o la seva paella, una de les millors de tortosa.

    ResponElimina
  3. Jo que me'n alegro.
    Aviam si passem.

    ResponElimina
  4. Bueno, por fin podemos volver a la Valen!!!!
    La verdad es muy familiar y a parte de los clientes de toda la vida, también estamos las nuevas generaciones.
    Si no habéis ido debeís pasaros se come de lux y muy bien de precio.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta