14 d’abril del 2011

Cinta Galiana és la número 3 de la llista d'Iniciativa-Entesa per Tortosa


El candidat d’Iniciativa-Entesa per Tortosa, Jaume Forcadell, va presentar ahir la resta de la candidatura, formada en un 50% per independents. De fet, després del mateix Forcadell i de Jordi Jordan, la número 3 de la llista és la independent Cinta Galiana, que fa quatre anys era suplent. Galiana és catedràtica d’educació física a l’institut Joaquim Bau. L’exdirector d’Habitatge a les Terres del’Ebre, David Jarque, és el número 4.

+Àudio: Jaume Forcadell afirma que la llista d'Iniciativa-Entesa per Tortosa configura l'alternativa més clara del progressisme al municipi

Candidatura d'Iniciativa-Entesa per Tortosa per a les eleccions del 22 de maig

Publicat a El Punt

2 comentaris:

  1. La propera vegada preferiría que la foto de presentació fos a un lloc amb menys pedra i amb més zona verda.(És un suggeriment)

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta