5 d’abril del 2011

Comencen a tancar l'estadi de Tortosa per les obres a les piscines


Tortosa va començar ahir els treballs previs a l'inici de les obres del nou complex d'aigües, al barri de Ferreries. A mig matí, uns operaris van començar a instal·lar la tanca perimetral de la zona afectada per les obres, però l'accés principal a l'estadi, per la plaça Joaquim Bau, encara estava obert. Les obres tenen un pressupost de 14,2 milions i van a càrrec de Quatuor. Al desembre, aquesta agrupació de constructores va aconseguir la concessió per al pàrquing i un dret de superfície per al complex d'aigües i el nou edifici administratiu.

Publicat a El Punt

2 comentaris:

  1. Tooooma pelotazo, que pagarán els nostres nets, i pel mig tots natros...


    I qui són aquests de Quatuor?

    ResponElimina
  2. Ja ho sé.

    El nombre de Quatour Coronati es famoso en los medios masónicos por llevar ese nombre la primera y más importante Logia de Investigación del mundo, la No. 2076 de Inglaterra, fundada en 1886 y cuyo primer Venerable fue Sir Charles Warren

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta