29 d’abril del 2011

Imaginar-se Tortosa sense la fira Expoebre


“Algú hauria pogut imaginar-se que enguany no haguéssim fet Expoebre a Tortosa, a causa de la crisi?”. Això és el que va preguntar en veu alta el regidor de Promoció Econòmica, Ricard Forés, per començar el seu discurs durant la inauguració de la fira. Forés va repassar les dificultats i noves oportunitats que ha passat Expoebre durant els últims anys: per la crisi, el trasllat al pavelló de Remolins i la redefinició del model multisectorial, amb una clara aposta pel saló Ebreambient, el sector de l'automoció, els nous emprenedors i l'artesania. Forés va remarcar que Expoebre continua sent la fira més gran i la que genera més volum de negoci a l'Ebre, així com un veritable pol de dinamització de l'economia i de la vida de la ciutat, tant durant els dies de la fira com en les setmanes prèvies.

Publicat a El Punt

1 comentari:

  1. Sort que li queda poc a n'este!
    Una pregunta a l'Alcalde:
    Perquè no pensen alternatives per a les okupacions de màquines de desplaçament autònom de voreres, carreteres, camins, etc, etc, etc
    Lo pont de Remolins, Sr. Sabaté l'incloc, no el veurem fins al segle que ve tal com està el pati.
    Il paiolet s'embossa any rera any.
    Quants guàrdies de trànsit caldria per a que això no passes?
    Remolins barri aparcament?
    Canviem problemes de barri a costs altíssims?
    Quins dirigents!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta