21 d’abril del 2011

L'Euromed s'atura a Ulldecona


Un tren Euromed que ha sortit aquest migdia de València amb destinació Barcelona s'ha avariat, i es troba aturat a prop d'Ulldecona (Montsià) amb 600 passatgers a bord, segons ha informat la companyia Renfe. De fet, el tren transportava molts dels afeccionats del Barça que ahir van viatjar fins a València per presenciar la final de la Copa del Rei. L'avaria s'ha produït a dos quarts de dues del migdia i, de moment, no afecta cap altre comboi de la mateixa línia. Alguns viatgers han explicat que han estat més d'una hora aturats dins del vagó, sense llums. Molts s'han pogut comunicar amb l'exterior a través del telèfon mòbil, però també a través de Twitter, on s'ha utilitzat el hashtag #renfefacts. Renfe ha anunciat que tornarà íntegrament l'import dels bitllets als viatgers afectats, que segons explicava fa uns minuts l'alcaldessa d'Ulldecona, Núria Ventura, a través de Twitter, ja han començat a ser evacuats amb una dotzena d'autocars. Però potser un dels missatges més interessants que s'han fet sobre aquest episodi ha estat de Marc Vinya, regidor de CiU a Prat de Comte. Per Vinya, aquestes avaries són "la única forma que aquests trens facin parada a les Terres de l'Ebre".



Imatge: Jesús Cano a Flickr

2 comentaris:

  1. quan he vist el titular de seguida he pensat que devia tractar-se d'una avaria, lúnic motiu pel qual poden aturar-se a les TE aquests trens.
    És lamentable, com també haver de fugir cametes ajudeu-me d'algun acte a Barcelona, perquè has d'agafar el tren de les 20.46.

    ResponElimina
  2. Te'n vas de farra després de l'acte i empalmes en lo de les 6 del matí.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta