3 de maig del 2011

CiU proposa allotjaments a l'EMD de Jesús, un hotel d'entitats i un polígon


[Ampliació] · El president de l'EMD de Jesús i candidat de CiU a la reelecció, Pere Panisello, ha proposat la creació d'allotjaments a la segona planta de l'edifici de la Immaculada. Segons va dir, els allotjaments donarien servei a joves i als familiars de malalts de l'hospital de la Santa Creu. Pel que fa als altres reptes de futur, Panisello ha explicat que han dissenyat un programa de govern en el qual, tot i la la crisi, "hem posat tot allò que considerem que Jesús necessita". Així, entre aquestes propostes destaca la creació d'un hotel d'entitats a la Masia, l'ampliació de les instal·lacions esportives i del cementiri, la continuació de la millora i manteniment dels camins i supressió de barreres arquitectòniques. El programa de CiU per a l'EMD de Jesús també planteja desenvolupar el polígon industrial per a petites i mitjanes empreses, i la construcció de la deixalleria. En l'àmbit dels serveis, Panisello ha avançat que des de l'EMD continuaran apostant per la cultura, per l'esport i pel manteniment d'un teixit social viu. "Totes les nostres propostes van encaminades a oferir uns millors serveis a les persones", ha afegit el candidat.

Panisello també ha aprofitat la seva compareixença per repassar l'obra duta a terme durant el mandat que és a punt d'acabar. "Avui podem fer un bon balanç de govern gràcies a l'àmplia majoria que vam obtenir en les eleccions de fa quatre anys." Entre les actuacions que Panisello ha volgut destacar hi ha la nova piscina i sala polivalent, la rehabilitació i equipament de la primera planta de l'edifici de la Immaculada, la remodelació del tram inicial del carrer Daniel Mangrané, l'adequació de l'edifici de serveis per a l'Escola de Música, el desmantellament de l'antena de telefonia o l'enderrocament de La Jesusa. El candidat de CiU també s'ha referit al treball dut a terme en el manteniment de camins, les millores en serveis municipals i l'impuls d'activitats de caràcter social, cultural i esportiu, així com el nou conveni entre l'Ajuntament de Tortosa i l'EMD de Jesús, i la creació de la societat Jesús Activitats i Serveis, S.L.

Publicat a El Punt

Imatge: CiU de Tortosa

9 comentaris:

  1. Després d'escoltar a Ferran Bel a l'Àgora, ahir la nit, parlant de mancomunar serveis, no entenc com proposa un polígon industrial a Jesús tenint un gran hub com el Catalunya Sud i el polígon de Campredó amb terrenys disponibles.

    ResponElimina
  2. Casals cívics i hotel d'entitats per tot arreu. Que s'han venut l'enteniment? A mi que em prometi més places de jacuzzi públiques, el voto. Per cert, que aquesta gent de Bel no tenia que inaugurar les piscines l'any passat?

    ResponElimina
  3. S'escriu begut l'enteniment, no venut.

    ResponElimina
  4. No, Gustau, en època de crisi, l'enteniment no és beu sinó que es ven. Ho he dit expressament.

    ResponElimina
  5. Sí, clar. No s'escriu "és beu", sinó "es beu". O també es diu així, en època de crisi?

    ResponElimina
  6. Que perfectot que ets Gustau. Si ho fas tot tan perfecte, la teva dona deu estar ben contenta.

    ResponElimina
  7. Pos sí.
    Ja veig que t'animes a criticar el que fan els altres, però que no acceptes que et critiquen a tu. Sembles Mourinho, més que un santpecador.

    ResponElimina
  8. No, si jo admeto les crítiques però és de repel.lent corregir les faltes d'ortografia dels altres. Espero no agafar-te'n cap, perquè sortiràs a La Marfanta ;-)

    ResponElimina
  9. Només ho feia per xalar una estona. Ha estat un plaer parlar amb tu, de veritat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta