4 de maig del 2011

ERC de Campredó suarà la samarreta


La candidatura d’ERC a Campredó ha volgut fer-se una foto de família lluint unes originals samarretes amb el nom del poble, que per primera vegada podrà elegir al president de la nova Entitat Municipal Descentralitzada (EMD). El candidat republicà és Damià Grau, un treballador autònom de 42 anys que regeix la seua pròpia empresa de materials de construcció al polígon Catalunya Sud. Acompanyen Grau un grup que té com a segell d'identitat la necessitat de seguir el camí "envers la plenitud com a poble". Així, la resta de la candidatura són Josep Esquerré (comptable), Roser Bel (secretària), Emigdi Subirats (professor), Gerard March (administratiu), Robert Tajada (mecànic), Olíva Curto (psicòloga) i Jordi Caballé (llicenciat en empresarials). A banda, Caballé també és el representant campredonenc a la llista d’ERC a Tortosa, tot ocupant el cinquè lloc de la candidatura de Josep Felip Monclús.

ERC de Campredó ha volgut destacar que són persones vinculades molt estretament al teixit associatiu campredonenc, i fomentadors d’activitats culturals, educatives, lúdiques i esportives. A banda, el partit compta amb un grup de suport que formen una trentena de persones. Al marge de consolidar l'EMD de Campredó, ERC proposa fer una aposta clara per la potenciació de les fires i per enfortir la marca "Campredó templer", per a la promoció patrimonial i turística. A més, volen canviar la concepció turística de Campredó, ja que l'actual model no ha permès créixer al poble. "Cal tirar endavant nous equipaments com la llar d’infants o el dispensari mèdic, malgrat la conjuntura econòmica actual", han assenyalat.

Imatge: ERC de Campredó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta