26 de maig del 2011

ERC i el PSC, més a prop a Deltebre

El candidat socialista de Deltebre és José Emilio Bertomeu.
Foto: Socialistes de l'Ebre.

L'alcalde i candidat d'ERC a Deltebre, Gervasi Aspa, va explicar ahir que ja ha iniciat la tanda de contactes amb la resta de candidats que han tingut representació. Així, ahir mateix havia de parlar amb el candidat del PP, Joan Bertomeu, i avui dijous també té previst parlar amb el candidat de CiU, Lluís Soler. Finalment, Aspa es reunirà dilluns amb el candidat del PSC, José Emilio Bertomeu [a la fotografia]. A Deltebre, ERC ha aconseguit set regidors; CiU en té cinc; el PSC, tres, i el PP, dos. Així, com que CiU pràcticament té descartat fer un pacte de tots contra Aspa i al PSC hi ha hagut membres de la candidatura que no acceptarien un acord amb CiU, el pacte que sembla més proper és el d'ERC amb els socialistes. Amb tot, Aspa tampoc no té del tot descartat intentar un govern en minoria.

D'altra banda, Aspa –que també és president d'Esquerra a l'Ebre– va assenyalar que encara no han començat a estudiar possibles pactes als consells comarcals.

Publicat a El Punt

1 comentari:

  1. No veig jo a Milio, un tío simpàtic i que toca de peus a terra, pactant am Gervasi Aspa..

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta