31 de maig del 2011

Joan Sabaté (PSC): 'Deixo la primera línia de la política municipal'




Joan Sabaté ha anunciat aquest dimarts que no prendrà possessió de l'acta de regidor, tancant vint anys a l'Ajuntament de Tortosa. El candidat del PSC i exalcalde ha assegurat que pren la decisió per raons polítiques, amb tot el respecte a l'electorat i també assumint la derrota electoral a les municipals del 22 de maig.

4 comentaris:

  1. Hasta luego cocodrilo...!

    ResponElimina
  2. Poques paraules per tant tema, Mc Calan, et desconec. O no estàs content ?
    Sorprèn també la falta d'exhibició pública de la satisfacció dels antiSabaté, que ho demanaven ja des de les altres eleccions.
    Jo, si més no, lamento que a partir d'ara a l'alcalde no hi haurà ningú que li aixeque la veu quan té aquelles sortides de to i falta de respecte a l'oposició. Si el que ho ha de fer és el bon xic de Forcadell, ho tenim clar. L'anterior mandat, al menys, no ho va fer tot i el mal tracte verbal de l'ultima etapa.

    ResponElimina
  3. Amic cucafera; tu saps que “si lo bueno es breve, dos veces bueno es”. Si a tu et sembla be, es d’aquesta manera que he pretès resumir els inputs que m’han provocat la dimissió del senyor Sabaté de la política municipal. Però alerta! Mai ha parlat de retirada de política activa, fins que li arribi també el torn pertinent.
    Mira cucafera; un company del senyor Sabaté, i també regidor del Ajuntament de Roquetes (el senyor Castelló), ha optat també per la dimissió, i no per això els que vostè anomena “antisabatés” em de perdre la compostura, ni tirar coets, ni brindar amb cava com altres fan...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta