31 de maig del 2011

Sabaté confirma que no prendrà possessió de l'acta de regidor


El PSC anuncia avui quina serà la composició del nou grup municipal ·

El candidat del PSC a Tortosa i actual portaveu municipal, Joan Sabaté, no prendrà possessió de l'acta de regidor l'11 de juny, amb motiu de la constitució del consistori. El PSC ha convocat una roda de premsa aquest migdia per detallar quina serà la constitució del grup municipal a l'Ajuntament, després de la reunió de l'executiva local que es va fer ahir al vespre, i que es va allargar durant més de tres hores. En aquest sentit, la principal incògnita a aïllar és si Sabaté serà l'únic regidor electe que no prendrà possessió del càrrec, però també s'espera confirmar si el número 4 de la llista, Eduard Ena, ocuparà el seu lloc a l'Ajuntament, o si també renunciarà a l'acta de regidor que ha obtingut, tal com s'havia especulat en cercles del PSC. De retruc, un altre misteri a desvetllar és si la número 2 del PSC, Núria Chertó, assumeix les taques de portaveu, o si ho farà el número 3, Antoni Sabaté. En el moment de tancar aquesta edició, només havia transcendit que l'exalcalde socialista renunciava a l'acta de regidor.

La setmana passada, l'endemà del 22-M, Sabaté ja va plantejar la seua renúncia. La candidatura del PSC havia perdut més de 2.050 vots i quatre dels seus set regidors, un cop de realitat que contrastava amb la victòria electoral de Ferran Bel, que va aconseguir per a CiU una majoria absoluta de dotze regidors. Així, el PSC de Tortosa va iniciar un procés intern de reflexió, tot analitzant amb calma la derrota a les municipals. En aquell moment, ningú va arribar a reclamar la renúncia immediata de Sabaté, però tampoc no se'l va pressionar perquè es quedés de portaveu municipal, tot i que el partit es va comprometre a acceptar la determinació del seu candidat, fos quina fos la decisió.

Publicat a El Punt
Imatge: Socialistes de l'Ebre

1 comentari:

  1. M'agrada la decisió de Sabaté.
    Ara només queda saber qui quedarà de tercer regidor. Ja que s'hauria de suposar que la renúncia va unida als del seu equip.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta