5 de maig del 2011

Monument franquista i eleccions municipals a Tortosa


La polèmica per la retirada o el manteniment del monument de la batalla de l'Ebre ha estat una de les més vives del mandat a Tortosa. El PSC, ERC i Iniciativa aposten clarament per la seua retirada, mentre que CiU s'ha limitat a apuntar una proposta que integraria el monument en una passarel·la de vianants.

Publicat a El Punt

9 comentaris:

  1. Preguntes; el ICV/PSC/ERC comprometen, per escrit, en programa, a retirar-ho, o ficar data al seu retirament, si guanyen? I el PP, per a que aposten? I, de passo, els Ebreindependents?

    CiU vol integrar el monument en una passarel·la - una passarel·la cap a on? Cap al passat?

    ResponElimina
  2. I els de PXC, no t'interessa, Brian, o ja ho saps ?

    ResponElimina
  3. Resposta 1 : el que fan ara ICV/PSC/ERC és hipocresia pura i dura, perquè ells ja van manar (a l'Ajuntament i a la Generalitat) durant uns quants anys, i no van retirar el monument dels nassos.
    Resposta 2 : la pasarel·la la volen fer per a unir la part nord de Tortosa amb la sud (Ferreries). Senzill, no?

    ResponElimina
  4. Quants de partits ara diuen negre i abans deien blanc? És llei de vida - potser ho fem tots, no només els partits. L'important és la postura ara - i voldria saber alguna cosa més que una postura, potser una "promesa"?
    La pregunta de la passarel·la, com suposo que has pensat, era per saber si realment hi ha algu que pensa que es pot "integrar" l'aguilot aquell dins de qualsevol obra nova?!

    De totes formes, parlem sempre del monument, en un debat que hagues imaginat surreal fa un temps, pero potser és fins i tot més preocupant el fet de mantenir el nom de Bau per un centre d'educació, no????

    Cucafera, tens rao, no m'interessa saber-ho, ja que no entra dins de la meva gama d'opcions per a votar ara per ara.

    ResponElimina
  5. Per si algú ho vol saber:
    http://www.megaupload.com/?d=Z7PZY78V

    ResponElimina
  6. Je ne comprends pas

    ResponElimina
  7. Mmmm. Telefònica i les adreces IP variables em boquegen Megaupload.
    Però, vist com les gasten al Twitter el PxC, i el PP, "mieux ne rien comprendre et de passer".

    ResponElimina
  8. Morigan les coses mes val tard que mai.
    No haver fet alguna cosa fins ara, no és excusa per no fer-la ja.
    La gallina de dins l'ajuntament va costar anys i panys en que la traguessen, A qui impulsava treure-la se li va dir de tot menys guapo. Havien governat convergtns, pperos, socialistes etc... i al final........., la van treure: Havien passat mes de 25 després d'haver mort Franco.

    Hipòcrites per estar 25 anys amb la gallina d'alt del cap???? En tot cas, TOTS HIPOCRITES,

    Ara hi ha una llei de la memòria històrica que fa 10 anys no existia. Només és qüestió d'aplicar aquesta llei per treure aquest mamotreto.
    Que li busquen l'excusa "política correcta". Sigue pasarel.la o ferralla per portar a la deixalleria.
    Dona igual, però que la treguen igual que la treuen de totes les guies de turisme de Tortosa i de les Terres de l'Ebre.

    ResponElimina
  9. navegant per la xarxa, he vist comentaris que els Ebrencs Independents diuen que volen mantenir el Monument. Es veritat? No he vist ni el futlleto en questio, ni trobo cap pagina d'ells per comprovar-ho.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta