4 de maig del 2011

Substitueixen la senyalització del barri 13 de Gener


Els serveis de Carreteres de la Generalitat van començar ahir les tasques de substitució de la senyalització del barri 13 de Gener a l'autovia de l'Aldea (C-42), tal com havia sol·licitat l'Ajuntament de Tortosa. Al novembre, el consistori va voler complir un acord de ple del febrer del 1981, en què s'aprovava la substitució del topònim franquista. Els nous senyals amb la denominació Grup El Temple s'acabaran d'instal·lar avui.

Publicat a El Punt

2 comentaris:

  1. Bé, 30 anys despres, pero bé :)
    Ara, alguna noticia sobre el monument, els 30 simbols de Franco, o el nom Bau, als programes electorals dels partits de Tortosa ???????????????

    ResponElimina
  2. No he vist manifestacions en contra, no he vist que la història s'hagi deixat d'explicar, no he vist que l'oxígen s'hagi acabat...perquè serà?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta