3 de maig del 2011

Més de 148.00 pàgines vistes a l'abril


El bloc La Marfanta ha registrat durant el mes d'abril un total de 148.774 pàgines vistes, segons el servei d'estadístiques de Blogger. La xifra supera de llarg les 80.605 pàgines vistes del mes de març anterior, que fins ara semblava un sostre difícil de superar. Les pàgines vistes s'havien estabilitzat a l'entorn de les 60.000 durant els mesos de desembre (58.179), gener (63.476) i febrer (59.329); però el mes de març el creixement i la fidelització de l'audiència ja va ser notable. Aquest mes passat, la punta màxima d'audiència es va produir el dia 11 d'abril, amb 8.495 pàgines vistes. En concret, aquell dia us informàvem que Joan Sabaté havia fitxat la jove Núria Chertó per al número 2 del PSC de Tortosa, un article que que ha estat el més llegit del mes d'abril a La Marfanta, i el quart apunt més llegit del bloc des del juliol del 2010. Aquest apunt ha superat en interès la notícia sobre la proposta de Ferran Bel (CiU) de construir una zona lúdica aprofitant les pilastres de l'antic pont del tren, així com l'article sobre la presentació de la candidatura d'Esquerra encapçalada per Josep Felip Monclús. Tot seguit, ens trobaríem amb la notícia sobre Cinta Galiana com a número 3 d'Iniciativa-Entesa per Tortosa, amb el 'lipdub' de l'insitut de l'Ebre, i amb l'article sobre la llista renovada del PP de Tortosa. En definitiva, cinc dels sis articles més llegits durant l'abril fan referència a la campanya de les eleccions municipals a Tortosa.

7 comentaris:

  1. Una vegada més, felicitats, Gustau. El teu blog és el referent informatiu de les Terres de l'Ebre. Per molts d'anys!

    ResponElimina
  2. Queda malament dir això de "lo puto crack" ?

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats Gustau. Cada dia et superes més. Segueix així, la teva feina té molt de mèrit.

    ResponElimina
  4. La punxa deu ser cosa de la setmana santa plujosa, felicitats pel blog!

    ResponElimina
  5. Espero que aquest mes de maig encara en tinguis més.
    Les campanyes electorals són prou avorrides però el resultat de les mateixes batrà records, si ens informes tan puntualment com sempre.

    ResponElimina
  6. The Best!
    T'ho guanyes dia a dia Gustau!
    En hora bona!
    Em recordes a James Dean a "Gegant".
    ;-)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta