11 d’abril del 2011

Sabaté fitxa la jove Núria Chertó per al número 2 del PSC de Tortosa


"Renovació, il·lusió, capacitat i convicció per treballar fort per Tortosa". Així ha volgut definir el PSC de Tortosa la candidatura que Joan Sabaté ha presentat públicament aquest dissabte, amb l'objectiu de recuperar l'alcaldia del municipi. La llista que torna a encapçalar Sabaté es caracteritza per una important renovació en els onze primers llocs, on finalment hi ha set cares noves. La principal sorpresa és la participació de la jove Núria Chertó, professional del sector turístic, que s'integra en la candidatura del PSC en el número 2. El candidat del PSC a l'EMD de Jesús, primer secretari del PSC ebrenc i exalcalde de Flix, Antoni Sabaté, serà el número 3. El regidor Eduard Ena és el número 4, mentre que el número 5 està reservat per a un altra de les novetats a la llista del PSC, la sindicalista de CCOO Dolors Bel. L'arquitecte Enric Roig, exdirector de la Festa del Renaixement i de l'Idece, és el número 6. Tot seguit, hi ha l'expresident de l'Associació de Veïns de Ferreries-Sant Vicent, Eduard Rel. En la vuitena posició repeteix el regidor Ricard Lleixà.

El 40% dels membres de la llista del PSC són independents que s'han volgut sumar al projecte socialista "per recuperar l'alcaldia de Tortosa i tornar a tenir un govern de progrés a la ciutat". Segons Sabaté, es tracta d'un equip amb il·lusió, capacitat i convicció per treballar fort per Tortosa. “Incorporem professionals dels diferents àmbits i que representen les sensibilitats de tots els barris i pobles, persones vinculades al món veïnal, gent jove, emprenedora, amb capacitat de treball, i persones amb experiència per tal de construir el millor equip per Tortosa”. El candidat socialista ha recordat que el principal objectiu dels socialistes tortosins serà apostar per activar l'economia del municipi després de quatre anys de paràlisi amb la promoció industrial i la generació d'ocupació com a principals objectius. “Avui el principal objectiu del PSC és estar al costat de la gent per fer front al context de crisi actual, però també per preparar la nostra ciutat pels reptes de futur, des del convenciment en les nostres possibilitats i els nostres actius, pensant sobretot en tots i cadascun dels tortosins sense exclusions”, ha reblat Sabaté.

La candidatura del PSC de Tortosa per a les eleccions del 22 de maig


Imatge: PSC de Tortosa

2 comentaris:

  1. Ni son todos los que están, ni están todos los que son ...

    Renovació pareix que n'hi ha, propostes concretes encara no les coneixem, però ...

    I què en pensen els Srs. Martín Cid, Consol Cordero, Jordi Bonilla i Cristina Bel d'aquesta renovació ???

    Ja en parlarem ...

    ResponElimina
  2. Anem a pams.
    Home, sembla difícil renovar sense treure els que hi havien. Clar que, no faltarà qui digui què l'autentica renovació havia de passar pel canvi del cap de llista.
    Crida l'atenció l'ordre dels primers de la llista, no s'entén massa què el què, lògicament, està cridat a ser la mà dreta de Sabatè ( Joan ), com és Sabaté ( Antoni ) vagi de tercer i Nuria Chertó ( de qui desconec el seu historial polític ) de segona. Si el motiu és per fer més atractiu ( amb totes les accepcions de la paraula ) el cartell electoral aquesta atracció quedaria igualment garantida, anant de tercera o quarta.
    O, tal vegada m'equivoco i està cridada a fer realment de segona no nomes a la llista, sinó a l'ajuntament i inclús més enllà.
    Pel demés, efectivament, es pot parlar d'una forta renovació, on sorprèn, per altra part, el corriment d'algun actual regidor a llocs de frontera.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta