11 d’abril del 2011

Monclús presenta la llista d'ERC marcant distàncies amb CiU

L'alcaldable d’ERC a Tortosa, Josep Monclús, ha presentat aquest dissabte al migdia els integrants de la llista amb la qual concorrerà a les eleccions municipals del 22 de maig. Monclús ha destacat que es tracta “d’un equip de gent preparada i molt vinculada a la ciutat", i també amb "experiència a l’hora de gestionar”. El candidat ha volgut deixar clar que han sumat "sensibilitats i experiències" per poder reunir "un equip de persones que tenen un objectiu comú: treballar per Tortosa i per la seua gent”. ERC han estat finalment els segons en aprovar la candidatura, després que CiU -l'altra formació en el govern municipal- ho fes el passat 30 de març. Els militants van ratificar la llista de Monclús aquest dijous, amb Alícia Gamundi com a número 2 i Emili Nieto com a número 3.

Monclús, que és metge de professió, ha aprofitat l'acte de presentació, al parc municipal Teodor González, per rebutjar les retallades en el sistema sanitari que ha impulsat el govern de CiU a la Generalitat. "Més que mai hem de defensar que es mantinguin els serveis socials i sanitaris i que els hospitals no es quedin en quadre, en una situació tercermundista. Mentre des d’Esquerra treballem per les persones, el govern de dretes de CiU porta a terme polítiques que no tenen en compte les seues necessitats,” ha assenyalat el candidat republicà. D'altra banda, Monclús també va presentar els candidats d'ERC a les EMD de Jesús (Josep Pujol), Campredó (Damià Grau) i Bítem (Salomé Ortiz).

La candidatura d'ERC de Tortosa per a les eleccions municipals del 22 de maig

Imatge: ERC de Tortosa

8 comentaris:

  1. La gent coneguda com la de la foto(bona gent) no cal que marqui distancies amb ningú… El que han de fer es vigilar que el llop del que parlava Ena, no condicioni la seva actuació…

    ResponElimina
  2. cada partit te el seu....

    ResponElimina
  3. Me'n alegro per Emili. Encara que ERC tindrà que treure uns millors resultats per a que pugui ser regidor.
    I no me'n alegro per Valentí. No sé el motiu pel que no va a la llista. Segurament, i com es diu al títol, "per marcar distàncies amb CiU" i Valentí venia de formar part del govern de Tortosa.
    La FSP-UGT hi sortirà guanyant.

    ResponElimina
  4. Gràcies Joan. Treballarem tot l'equip de dones i homes per guanyar la complicitat dels tortosins i tortosines i tenir millors resultats que en les eleccions passades. Tenim la confiança que ho aconseguirem. Però si no ho aconseguim, continuarem treballant. Treball, treball i més treball.

    ResponElimina
  5. Jo no se si alegrar-me que comentaristes habituals de la Marfanta entrin en un joc electoral que considero força devaluat. Si no m'equivoco ja en son tres, encara que amb els nicks mai se sap.
    D'altra manera, si ells estan satisfets, em satisfà que així sigue. Tant de bo no us estressi tanta feina i seguiu participant en la comunitat de marfanters sense la necessitat de passar per Tribuna. Cosa que tampoc esta malament, tot sigue dit.

    ResponElimina
  6. Intentarem no deixar de participar en la Marfanta i altres xarxes socials.

    Per cert Gustau, no t'ho havia comentat, però en el número 500 de la revista Estel (Tot un exemple de constància i èxit popular)hi havia un article de Josep Bayerri Raga (pàgina 25) on crec que citava el teu blog, encara que et rebatejava.

    Així Josep deia "Totes les publicacions esdevenen convenients i sempre necessàries, però la gratuïtat de L'Estel, en suport paper, i el blog La Cucafera, a la xarxa, són a casa nostra l'expressió més clara que aquí tothom pot opinar i rebre informació de la forma més senzilla. Simplement volent-ho".

    ResponElimina
  7. Sí, Emili, ja ho vaig veure. L'amic Bayerri m'havia dit uns dies abans que publicava aquest article a L'Estel i que hi feia una referència a La Marfanta. Suposo que va ser un lapsus. Jo li agraeixo igualment.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta