20 d’abril del 2011

Espectacular 'lipdub' de l'Institut de l'Ebre


Els alumnes i professors de l'Institut de l'Ebre, a Tortosa, han penjat a la xarxa aquest 'lipdub' espectacular i molt emocionant. Han fet servir la cançó 'Stay the night', de James Blunt, i el càmera ha estat l'alumne Àxel Gutiérrez. La factura tècnica i artística del vídeo musical és excel·lent, i es nota que han xalat molt fent-lo. El 'lipdub' també serveix el centre per anunciar la jornada de portes obertes que l'Institut de l'Ebre ha organitzat per al 5 de maig a partir de les 20.00 hores.

5 comentaris:

  1. Per una vegada i sense que serveixi de precedent, aquest cop vaig avançar-me a Gustau i ahir ja vaig publicar-ho al meu facebook.

    El cert es que es molt divertit i com a ex-alumne de l'IES de l'Ebre vaig tenir molts bons records.

    ResponElimina
  2. Han fet una feina excel·lent. Cal felicitar a tots els que van participar-hi. Ricard, gràcies per penjar el vídeo a Facebook. ;.)

    ResponElimina
  3. Felicitats a tots els participants i organitzadors del lipdub. Tortosa no n'havia fet cap. El món educatiu és un gran motor, com també ho va demostrar la passada Marató de donació de sang, amb la participació d'unes quantes escoles de la ciutat, que de ben segur augmentaran l'any vinent.

    ResponElimina
  4. Enhorabona a tots els que han fet aquesta gran feina

    ResponElimina
  5. SI NO US VA EL SO ANEU: http://vimeo.com/22576545?ab
    DISFRUTEU DEL LIPDUB!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta