21 d’abril del 2011

La cursa popular tornarà a coincidir amb l'1 de maig

Tortosa celebrarà l'1 de maig, en el marc de la fira multisectorial Expoebre, la XII Cursa Popular i la VIII Caminada Ciutat de Tortosa. L'any passat, el fet que una part del recorregut de la cursa coincidís amb l'itinerari de la manifestació del Primer de Maig va molestar els sindicats tortosins. Enguany, la sortida i arribada de la cursa serà un altre cop a l'avinguda de la Generalitat, davant el parc.

Publicat a El Punt

2 comentaris:

  1. I tot ho hem de fer alhora a aquest poble?

    Un altre cop l'avinguda tallada?

    Qui sigui responsable que, al menys, doni informació dels trajectes alternatius per anar d'un lloc a l'altre. O no hi haurà alternativa?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta