21 d’abril del 2011

La processó del Silenci de Tortosa acabarà amb una novetat


La plaça de la Immaculada, al barri de Remolins, serà aquesta mitjanit el punt de sortida de la processó del Silenci, la més austera i penitencial de la Setmana Santa tortosina. Enguany hi haurà una novetat important, ja que, quan les vestes estiguen a punt d'arribar al convent de la Puríssima, els llums de la plaça dels Dolors s'apagaran i els natzarens, amb torxes, faran un passadís al pas del Crist de la Puríssima.

Publicat a El Punt

1 comentari:

  1. Ai, ja li has aixafat la sorpresa al senyor Borrell. Aquest matí, per la radio, no ha volgut ser més explícit i ens hem quedat amb el misteri.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta