17 de juny del 2011

Homenatge musical a Vidal Fusté, al concert en benefici d'Afate


L’associació cultural Lo Terreno organitza aquest divendres a la nit un concert benèfic al velòdrom municipal de Tortosa, en favor d’Afate, una entitat que atén els malalts d’Alzheimer i les seues famílies. Seran quatre hores de música, que inclouran una exhibició de percussió i les actuacions de Rock&Rios; del grup Crator, de Deltebre; de Reverendo Moe, i els valencians Nada que Decir.

Però, amb motiu de la mort sobtada del jove tortosí Vidal Fusté, de només 16 anys, Lo Terreno ha decidit dedicar el concert a la seua memòria. El noi era fill del músic Jordi Fusté, un dels integrants del grup Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. En aquest sentit, la banda Nada Que Decir interpretarà la cançó ‘Un recuerdo más’ al costat del músic tortosí David Espinós, que era molt amic del jove Vidal Fusté.

D’altra banda, i també a causa de la mort de Fusté, el casal Popular Panxampla va decidir dijous a la nit suspendre el concert en homenatge a Ovidi Montllor, en què havien de participar músics del grup Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.

1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta