17 de juny del 2011

Una moció dels 'indignats' a l'Ajuntament de Tortosa demana la dimissió de Puig


El col·lectiu dels ‘indignats’ ha presentat aquest divendres al matí una moció popular amb més de 300 signatures a l’Ajuntament de Tortosa, en què reclamen que el ple del consistori demane la dimissió del conseller d’Interior, Felip Puig. La intenció dels 'indignats' és que la moció puga ser debatuda en el primer ple ordinari del nou mandat a Tortosa, el 4 de juliol. El text rebutja l’actuació dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Barcelona durant el 27 de maig, per les càrregues policials a la plaça de Catalunya i a la plaça Ricard Vinyes de Lleida. En aquesta línia, la moció reclama la dimissió del conseller Puig, en considerar-lo màxim responsable dels fets ocorreguts. A més, el text reprova i rebutja l’actuació dels alcaldes de Barcelona i Lleida.

D’altra banda, els indignats de les Terres de l’Ebre, del Matarranya i de les terres del Sénia han convocat una manifestació per aquest diumenge a Tortosa. La protesta començarà a les dotze del migdia a la plaça d’Alfons XII, i acabarà a la plaça dels Dolors, on hi ha la Delegació de la Generalitat a les Terres de l’Ebre. Els col·lectius convocants han volgut remarcar que serà una manifestació pacífica i festiva, i que no es permetrà cap tipus de provocació, insults personals o violència cap a les persones o cap al mobiliari urbà. Per això, han nomenat una comissió de seguretat que vetllarà per tenir una jornada festiva i reivindicativa.

2 comentaris:

  1. La Comissió Europea amb seu a Brussel·les ha denunciat davant el Tribunal de Luxemburg a 18 ciutats catalanes per no depurar prou les seves aigües residuals. Les infractores serien Abrera, Berga, Figueres, Banyoles, Cornellà de Terri, La Bisbal d'Empordà, Manresa, Martorell, Montferrer, Rubí, Sant Fruitós del Bages, Navarcles, Santpedor, Tàrrega, Terrassa, Tortosa, Roquetes i Valls.
    Segons Brussel·les, incompleixen la normativa comunitària de medi ambient que data del 1998. La Comissió Europea acusa aquests ajuntaments d'abocar les seves aigües residuals als rius i al mar sense eliminar les bactèries, virus i nutrients nocius, la qual cosa pot suposar un risc per a la salut pública i el medi ambient. Ara, Luxemburg podria multar aquestes localitats catalanes.


    Que? I els ex-alcaldes i alcaldes, ex-regidors i regidors no haurien de dimitir de tots els seus càrrecs públics?
    Per contaminadors conscients....
    Ja veiem lo bons que son ....

    ResponElimina
  2. Un petit apunt, realment es van presentar més de 400 signatures.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta