17 de juny del 2011

Dol a Camarles per la mort del regidor Lluís Bové (CiU) durant una cacera a Burgos


Dol oficial a Camarles per la mort del regidor de CiU, Lluís Bové, en un accident de caça a la província de Burgos. Els fets es van produir dijous a la nit, quan Bové i un conegut es disposaven a recollir les armes després d’una jornada de cacera, al poble de Quintanavides. L’Ajuntament camarlenc ha celebrat aquest divendres un ple extraordinari per decretar el dol oficial. L’alcalde de Camarles, el socialista Joan Curto, ha lamentat la mort de Lluís Bové i ha confirmat que la notícia ha trasbalsat aquesta població del Baix Ebre, en què "tots els veïns es coneixen".

El funeral de Lluís Bové està previst per aquest dissabte. De fet, aquest divendres li feien l’autòpsia per intentar aclarir les circumstàncies de la tragèdia, abans de traslladar el cos fins a Camarles. La subdelegada del govern de l’Estat a Burgos, Berta Tricio, ha explicat que el regidor de Camarles ja es trobava assegut a l’interior del vehicle quan va rebre un tret de l’escopeta del seu company de cacera, qui estava desant l’arma. L’home té 49 anys i ha estat detingut com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi imprudent.

El regidor de Camarles també tenia 49 anys, estava casat i tenia dos fills, a més d’un net. La notícia de la mort del regidor Lluís Bové ha commocionat el poble i la comarca del Baix Ebre, on era força conegut com a fundador de l’empresa de construcció Estructuras Camarles. La seua carrera política va començar l’any 1999, quan va entrar al govern municipal de l’alcalde històric de la població, Primitivo Forastero. Lluís Bové va ser regidor fins al 2007 i, després d’una pausa de quatre anys, havia decidit tornar enguany a la política municipal, com a cap de llista de CiU.

Imatge: CiU de Camarles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta