6 de juliol del 2011

Canvi de rumb a Ulldecona


El nou govern municipal replanteja el projecte de la biblioteca, liquida el vi Miliarium i qüestiona la societat Ulldecona Activa · 

'L'Entrevista' amb l'alcalde Celestí Hervás s'emet aquest dimecres a les 22.30 hores a Canal 21 Ebre ·

L’alcalde d’Ulldecona, l’independent Celestí Hervás, ha anunciat que caldrà revisar alguns projectes que el govern anterior de la socialista Núria Ventura havia deixat al damunt de la taula. Hervás ha posat l’exemple d’algunes actuacions del programa de la llei de Barris, com ara la nova biblioteca. El nou govern municipal ja ha pres la determinació de no comprar l’edifici previst, i de traslladar la biblioteca a l’antic convent de les Carmelites.

D’altra banda, el nou govern d’Ulldecona ja ha contactat amb el Museu del Montsià per impulsar la rehabilitació d’un antic molí dissenyat per l’arquitecte modernista Cèsar Martinell. L’objectiu és instal·lar-hi un centre d’interpretació de les oliveres mil·lenàries, on també s’ubicaria l’oficina de turisme que ara hi ha a l’antiga estació. En canvi, el nou alcalde d’Ulldecona ha donat per sentenciat el projecte del vi Miliarium, que l’Ajuntament elaborava a partir del projecte del Banc de Terres. A més, ha anunciat canvis en la societat municipal Ulldecona Activa.

En la mateixa entrevista a Canal 21 Ebre, Hervás ha volgut repassar els projectes que no voldria deixar de fer durant els 18 mesos que serà alcalde d’Ulldecona. Així, Hervás ha destacat la biblioteca, l’arxiu, i sobretot l’aprovació del nou pla d’ordenació urbanística municipal. En l’apartat més polític, Hervás ha defensat el pacte de govern entre els independents d’Ulldecona, CiU i el PP. De fet, el nou alcalde ha detallat per primer cop públicament com es va forjar “l’acord de paraula” que ha deixat el PSC de Núria Ventura i els republicans de Més Ulldecona a l’oposició.

Imatge: Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta