6 de juliol del 2011

Ulldecona i Sant Rafel del Riu es manifestaran per reclamar més seguretat


Ulldecona i la població veïna de Sant Rafel del Riu han convocat una manifestació conjunta el proper divendres al vespre, per reclamar més seguretat ciutadana i rebutjar els fets en què dilluns va morir una veïna del Barri Castell. Així ho ha explicat aquest dimecres l’alcalde d’Ulldecona, Celestí Hervás, durant una entrevista a Canal 21 Ebre. Hervás ha assenyat que la mort de Maria Cinta Mangrané ha provocat una certa alarma social a la població. L’alcalde ha recordat que la víctima i el seu marit són dues persones molt conegudes tant a Ulldecona com a Sant Rafel del Riu, però també en altres pobles veïns com Alcanar, en què la víctima havia estat mestra.

Sobre el mateix tema, Hervás ha explicat que els autors del robatori van marxar precipitadament de la casa perquè potser van veure que la dona ja havia perdut la consciència. Segons l’alcalde, així ho va relatar el marit de la víctima, que va poder avisar els serveis d’emergències quan els assaltants van marxar i ell va poder deslligar-se. Encara parlant sobre la mort de la veïna del Barri Castell, l’alcalde d’Ulldecona ha apuntat que els Mossos d’Esquadra han destinat diversos especialistes i un centenar d’efectius per intentar localitzar i detenir els autors. Tanmateix, una de les poques pistes que han transcendit sobre el cas és que, segons el marit de la víctima, els assaltants són persones d’algun país de l’Europa de l’Est.

3 comentaris:

  1. La veïna en qüestió era de Tortosa.
    Tant de bo els lladres i pressumptes assassins siguin trobats tan aviat com el de la dona enterrada a Tortosa ara fa una setmana.
    Comentari per als periodistes:
    La paraula anciana amb que es qualifica a la víctima i al seu marit, no és l'adequada. Millor la de dona i home. Avui en dia encara que 70 anys són anys, no es pot qualificar d'ancians a una parella que tenia totes les capacitats per fer una vida independent, activa i fins i tot productiva.

    ResponElimina
  2. Ancià no es per tenir les capacitats de producció, mobilitat etc, disminuïdes, s'ho és per el anys. Podem discutir si, 73 anys, son molts o no, però ancià no té res de pejoratiu, més aviat de venerable.

    ResponElimina
  3. Jo em considero ancià.
    Si m'ho permeteu.
    I tinc moltes raons.
    Dieu-me vell també, sempre seran elogis
    I molts cops em sento jove.
    Però, tot és un miratge.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta