15 de juliol del 2011

Hife obre un nou pàrquing per a autobusos i vehicles industrials a Tortosa




El grup Hife amplia l’estació de servei Estadi amb un pàrquing amb capacitat per a més d’un centenar d’autobusos i vehicles industrials · Les noves instal·lacions seran l'escenari de la festa patronal de Sant Cristòfol que els transportistes de Tortosa organitzen aquest dissabte ·

L’empresa tortosina Hife ha enllestit aquesta setmana les obres d’ampliació de l’estació de servei Estadi, a l’antiga carretera de València. El grup ha adquirit un finca veïna de 19.000 metres quadrats al pla parcial de l’horta de Sant Vicent, amb l’objectiu d’estacionar una part de la seua flota d’autocars, però sobretot per donar resposta a la demanda de més places de pàrquing i altres serveis per als vehicles industrials. El gerent de les estacions de servei, Jordi Chavarria, ho ha explicat a Canal 21 Ebre.

Amb aquesta primera ampliació, l’estació de servei ha passat de 50 a més d’un centenar de places de pàrquing per a autobusos. A més, en una segona fase del projecte, el grup Hife ja ha previst una ampliació dels serveis. D’aquesta manera, l’estació de servei Estadi passaria a estar oberta les 24 hores, amb un servei de pàrquing per a transportistes i la reestructuració de l’hostaleria actual. De la mateixa manera, en un edifici annex, es construiria una sala de descans per als transportistes, amb dutxes, televisió i wifi.

A més, el grup Hife celebrarà el proper 2 d’agost el 35 aniversari de l’estació de servei Estadi. Però abans, per aquest dissabte, ha cedit les seues instal·lacions per celebrar-hi la festa del patró dels conductors, Sant Cristòfol. Així, aquest dissabte al matí hi haurà un esmorzar per als transportistes que participaran a la rua de camions que, a la tarda, recorrerà els carrers de Tortosa. També es beneirà una imatge nova de Sant Cristòfol. De fet, es tracta d’un acte obert a totes les persones que vulguin beneir el seu vehicle. El transportista Lluís Colomé és un dels promotors de la iniciativa, i ha assenyalat que els camioners estan en tràmits per poder constituir-se com a associació i organitzar altres activitats. En la mateixa línia, Colomé ha volgut agrair la col·laboració de l’Ajuntament i de la policia local en l’organització de la processó de camions i turismes que es farà aquest dissabte a la tarda pels carrers de Tortosa.

Imatge: Canal 21

1 comentari:

  1. Jo que hi passo cada dia per davant, ja fa unes quantes setmanes que hi veig moviment.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta