19 de juliol del 2011

L'Orquestra de Cambra de Tortosa, la gran sorpresa a la Diada d'Amics dels Castells



Un dels moments més intensos de la XVI Diada d'Amics dels Castells i del Nucli Antic de Tortosa, dissabte passat a la tarda, va ser trobar-se l'assaig de l'Orquestra de Cambra de Tortosa (OCTO) a l'antiga església de Sant Domènec. Ho podeu veure i escoltar per vosaltres mateixos en aquest vídeo que hem penjat a YouTube. Enguany, els Amics dels Castells han visitat els Reials Col·legis, el Centre d'Interpretació del Renaixement a l'antiga església de Sant Domènec, el centre d'interpretació de Setmana Santa a l'antiga església de Sant Antoni i la cripta del Temple de la Reparació. En la comunicació prèvia de l'entitat, Amics dels Castells també va convidar els seus associats a presenciar el concert gratuït que la mateixa Orquestra de Cambra de Tortosa feia dissabte al vespre a l'antiga església de Sant Domènec, en el marc del festival de música Felip Pedrell que organitza l'Ajuntament. L'orquestra dirigida per Jordi Bonilla va interpretar obres de Cimarosa, Mendelssohn i Mozart.

1 comentari:

  1. Cal suposar que l'acústica permetés millor qualitat de so del que vam poder tindre als vídeos que van passar a la visita de la Diada moments abans. Que devia ser més per culpa de l'àudio dels propis vídeos o megafonia que no pas per espai. En qualsevol cas, s'hauria de millorar si el que es vol és que la gent senti el que s'explica, com sembla lògic.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta