19 de juliol del 2011

El president de la Cambra de Comerç felicita Bel per concentrar la Cinta en cinc dies


El president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José Luis Mora, ha fet pública aquest dilluns una carta que divendres passat va enviar a l'alcalde. En la carta, Mora felicita Ferran Bel per haver decidit concentrar les festes de la Cinta 2011 en cinc dies. De fet, Mora recorda que en diverses ocasions ja li havia manifestat la necessitat de revisar el model de la Cinta, ja que considerava que allargar les festes majors durant deu dies a principis del setembre feia que les empreses i els negocis de Tortosa patissin un endarreriment, respecte els de la resta del territori i del país. El president de la Cambra de Comerç també assenyala que el mes d'agost és pràcticament inhàbil al municipi, ja que una gran part de les empreses tanquen per vacances. Això, sumat a la celebració de les festes de la Cinta, provoca que Tortosa no estiga operativa fins a la segona quinzena de setembre. Una situació, segons Mora, que no es pot permetre en una economia globalitzada i cada dia més competitiva, i més tenint en compte la conjuntura actual. En aquest sentit, el president de la Cambra de Comerç afegeix que el fet de concentrar els actes en cinc dies permetrà als negocis de la ciutat començar la seua activitat pràcticament al mateix temps que la resta. Segons Mora, decisions com aquesta, amb el risc de ser impopulars, són del tot necessàries i ajudaran al progrés de la ciutat de Tortosa, així com al benestar de tots els seus veïns.

Imatge: Cambra de Comerç de Tortosa

14 comentaris:

  1. que han de dir los de la seua caldereta!!?? segur que si diu que fa sol el van a aplaudir i dic a aplaudir i fer sol per no dir coses fora de tó, en fí, com está el pati...

    ResponElimina
  2. De botiguers, poca roba.
    Pregunteu-li on estarà a festes.
    Ja fa massa temps que no paguen ni les llums de Nadal quan els únics beneficiaris son ells i el clero.
    Que tanquen els llums i veurem les autèntiques llums de Nadal, els estels!
    Xipiriflautes!
    Malament va Tortosa sostenint-se per un comerç car i patètic!
    I ni pregunteu els sous que paguen, del tercer món!
    Com deia el Fernando Fernan Gomez, si, allò!

    ResponElimina
  3. No cal dir noms, però una botiga del centre tenia un parell de sabates a 280€. Per rebaixes els tenen a 50€. Us imagineu lo que guanyen lo resto de l'any? Perquè no crec que estiguin més barates que el preu de cost...

    ResponElimina
  4. Que no servixque de precedent, però per una vegada a la vida estic d'acord tant en l'un com en l'altre.

    ResponElimina
  5. No em sorpren tampoc, aixo si si possesin un corte ingles en ves de un decathlon potser un altre "gallo cantaria" (fa pudor)

    ResponElimina
  6. Si algu gasta 280€ en sabates, pos, alegria ... per no dir el que penso!!
    Que, i Zara vé o no vé?

    Amb la quantitat de "es lloga" i "es ven" que veig pels carrers de Tortosa, comença a semblar el nort d'Anglaterra :(

    ResponElimina
  7. Brian, de moment, per aquestes, ningú va arribar a pagar 280 € i no descartes que fossin les úniques que tenien.

    ResponElimina
  8. De totes formes, tinc un company que abans comprava roba com jo (barat!), i quan li va caure una feina super-ben-pagada, va començar a comrpar jerseis a 2 i 300 € (cosa que jo ni sabia que existien). Li vaig preguntar el per que, i em diu "perque puc". Histories de l'estiu, no.23.

    ResponElimina
  9. Acudits de l'estiu, no.59.
    "Ei, a quant vens les pataques?"
    "3€ el kilo"
    "3€ !! A la punta del carrer hi ha una botiga que les ven a 2€!"
    "I per que no les has comprat alli?"
    "Perque no li queden".
    "Pos, quan a mi no em queden, les tinc a 1,50€ "

    ResponElimina
  10. M'agradarà vore el programa de festes del 2011, perquè el d'aquesta setmana sembla que no s'ha aprimat gaire.

    Encara no entenc els raonaments del Sr. Mora, ni els de l'equip de govern de Tortosa. Si aquest any els nostres crios comencen el col·legi el dia 12, quin problema hi ha en fer festes ( pobretes si es vol, però festes ) del dia 3 al 10 de setembre.

    Problemes de pressupost ?. Deixeu que ho dubti.

    Escoltar la veu dels ciutadans de Tortosa ?. Encara ho dubto més.

    Potser ens haurem de marxar a viure a Amposta, encara que no m'agraden ni els bous ni ...

    ResponElimina
  11. Ara només falta demanar permís al Senyor Bisbe per a canviar la Cinta al Renaixement, així matem dos pajaros d'un tiro! i no maltractem al comerç tortosí, tot un paradigma de modernitat i apertura de mercats, originalitat i idees...més oligarquia tortosina rient les gràcies de sa majestat Bel. Més caciquisme, i al poble que lo fotiguen!si no mireu qui és l'amo de la meitat de botiques de roba del carrer Sant Blai!és més fàcil retallar que posar imaginació.

    ResponElimina
  12. Això se sabrà si arriba o no ZARA, de moment, Decathlon ja està aquí.
    Ara, xeics, ja ho deia mon iaio: No esteu mai contents !!!! No en teniu prou en cinc dies ? A més unes festes on no es fan bous per les tardes, ni res d'especial significat, en cinc dies n'hi ha prou. No voleu ser capital, pos a la capital ho fan així

    ResponElimina
  13. Que és un estiu sense serps?
    Una Cinta retallada!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta