22 de juliol del 2011

L'ulldeconenc Oriol Romeu apunta cap al Chelsea del magnat rus Abramòvitx


El migcentre defensiu Oriol Romeu, nascut a Ulldecona, deixarà el FC Barcelona aquest estiu per fitxar pel Chelsea anglès. El club blaugrana rebrà cinc milions d'euros pel traspàs del jugador de la pedrera, i l'operació permetrà que el futbolista faldut puga tenir minuts a la Premier League, una de les lligues més competitives del món. Les negociacions entre el FC Barcelona i el Chelsea s'han portat amb un secretisme absolut, i tenen el seu origen en l'interès de l'entrenador portuguès André Villas-Boas, que la temporada vinent dirigirà el Chelsea del multimilionari rus Roman Abramòvitx. De fet, alguns mitjans apunten que va ser Villas-Boas qui va trucar personalment Pep Guardiola per demanar-li permís per fitxar Romeu, que al FC Barcelona tenia pocs minuts a causa del bon estat de forma de Sergio Busquets i Javier Mascherano. A canvi, el Barça s'ha garantit una opció de recompra per poder repescar l'ulldeconenc en el futur, un cop que Romeu s'haja foguejat a Stamford Bridge i puga tenir un paper important en el primer equip del Barça. És la mateixa fórmula que s'ha seguit amb Bojan, que avui també ha anunciat oficialment que deixarà el club per marxar a la Roma que entrenarà Luis Enrique. Així les coses, Romeu arribarà al Chelsea per convertir-se en una peça clau de l'equip de Villas-Boas.

Imatge FC Barcelona

2 comentaris:

  1. Espero que l’aventura anglesa d’Oriol li vagi molt bé, m’agrada més veure’l amb la camiseta “blue” que la blaugrana, crec que li pot quedar força millor. És un jugador amb molt de talent i que pot arribar molt lluny que ha fet una fantàstica temporada amb el Barça Athletic.

    I ara a concentrar-se amb la selecció.

    ResponElimina
  2. Jo tambe espero que li vaigue molt be,aixi podra tornar al SUPERBARÇA per triumfa prop dels seus.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta