15 de juliol del 2011

'Manel', concert de l'estiu a Morella


L'espai firal de Morella, a la comarca dels Ports, serà l'escenari d'un dels concerts de l'estiu al territori. Manel hi presentarà el seu últim disc, '10 milles per veure una bona armadura' el proper 20 d'agost. De fet, Morella serà la única actuació dels Manel en tota la província de Castelló, mentre que el concert de Tarragona, previst per al 5 d'agost al Camp de Mart, ja té totes les entrades exhaurides.  En el cas del concert de Morella, les primeres entrades a la venda per internet s'han posat a un preu de només 12 euros, a través del web creat especialment per a l'ocasió, manelmorella.ticketea.com. A Tortosa, es poden comprar entrades al Xapla del passeig de l'Ebre, on hi ha aquest cartell emmarcat que ens ha fotografiat Quimo Panisello. El concert dels Manel a Morella es completarà amb La Kinky Band i una disco-mòbil.

El nou disc dels Manel s’ha convertit en el número 1 de vendes a l’Estat, i ha elevat Manel com el primer grup de pop català que assoleix aquesta fita. De fet, ha estat el primer disc, cantat en català, que arriba a la primera posició de les llistes de tot l’Estat des del 1996. Abans només ho havien aconseguit cantautors de la talla de Joan Manuel Serrat o Lluís Llach.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta