22 de juliol del 2011

Mercè Miralles inaugura Lo Taulell al Carrer


La directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Ocupació, Mercè Miralles, ha presidit aquest vespre la inauguració de Lo Taulell al Carrer, un dels actes institucionals de la XVI Festa del Renaixement. L'acte s'ha fet, com ja és habitual, al carrer Cervantes, davant de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, i ha comptat amb la presència del Procurador en Cap, Ferran Bel, del Procurador de la Festa, Domingo Tomàs, i de la resta de procuradors, així com del seguici de les famílies nobles. Lo Taulell al Carrer és una iniciativa que es fa en el marc de la Festa del Renaixement i que compta amb la participació dels comerciants de la ciutat, que engalanen les seues botigues i treuen els seus productes al carrer. L'activitat també compta amb la participació de l'Agrupació Centre Comercial Tortosa i de l'Associació de Venedors del Mercat Central.

Imatge Ajuntament de Tortosa

11 comentaris:

  1. Cal dir que m'agrada més la seua disfressa que la dels embadocats del darrera. Pos quins ullets del princep ....!!! Que s'havia pres?

    ResponElimina
  2. Molt de taulell però la pulperia del carrer de la Vall és una estafa. 12 euros per un mini plat de polp d'una qualitat més que discutible! A més ens volien cobrar 34 euros enlloc de 30, bons matemàtics estan fets. A més tenien un monopoli, perque he vist almenys 3 parades més del mateix tipus. Quina vergonya.

    ResponElimina
  3. Per cert, comencem amb transgressions.
    Els vestits del regidors i alcalde son 100% cotó o fibres de l'epoca, seda, fil, etc. I els tints? Es que tanta lluentor em sembla química S.XX.
    Per suposat, els barrets son penosos, o, podríem dir que adients al ridícul del vestuari.
    Quin llibre han seguit per fer-los?
    O és creativitat segle XX?
    Si, m'encanta criticar ( passar pel sedas ). Coses del criteri estètic.

    ResponElimina
  4. Abulafia, i les sabates, i els calcetins, i les ulleres i el rellotge de pulsera, i mobil ?
    Mira que no en fecim massa.....

    ResponElimina
  5. Quevedo, aquell que diu ( va dir ).....
    Aquel que en el Prado visteis
    que tiene patas de mulo,
    dadle besos en el culo,
    esos son los versos tristes.
    Tot això després que unes dones li demanessen a l'escriptor que els hi fes uns versos tristos. El que elles no sabien era que, dies abans al passeig del Prado, havia sentit com li deien que tenia "patas de mulo".

    ResponElimina
  6. També va dir ...

    "En tanto que en Cataluña quedase algun solo catalán, y piedras en los campos desiertos, hemos de tener enemigo y guerra"

    "El catalán es la criatura más triste y miserable que diós crió i que son los catalanes el ladrón de tres manos"

    "Son los catalanes aborto monstruoso de la política"

    El Cesar Vidal/Jimenez Losantos de fa 5 segles!

    ResponElimina
  7. Primera queixa; Lluis té rao, els preus dels bars "professionals", una estafa.
    Segona queixa; si estas fent cua una hora abans de començar l'espectacle Domus Horibilis, i ets el no.8 de la cua, i saps que entren 12 a cada turn (turns de 15 minuts), per que et toca en el 4t turn?? Afegint una hora més a l'espera, quina gracia. Mentre veus gent entrant misteriosament per una altra pòrta .... de fet, en tres nits d'intents no hem pogut entrar. Pero avui, 2 hores d'espera amb un xiquet petit,...!!!

    ResponElimina
  8. 3er queixa; l'espectacle amb cavalls al camp de la Torreta Remolins. Aquest any n'hi havia la meitat de cavalls de l'any passat, i una quarta part de l'accio. I molts mes abanderats, que m'agraden molt pero que estem accostumbrats a veure gratis. Si no hagues vist lo de l'any passat, pero si que ho vam vore .. el pitjor, els xiquets també se'n recordaven :(

    ResponElimina
  9. Brian aixo de la cua em recorda a un episodi classic de Seinfeld:

    Restaurant xines

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta