19 de juliol del 2011

Junqueras, aquest dimarts a la nit a Canal 21 Ebre


El futur president d’Esquerra afirma que el rapitenc Lluís Salvadó tindrà un paper molt destacat en la nova cúpula del partit · 'L'Entrevista' amb Junqueras s'emetrà a partir de les 23.00 hores ·

L’eurodiputat Oriol Junqueras ha visitat aquest dimarts les Terres de l’Ebre per presentar a la militància la seua candidatura a la presidència d’Esquerra. Una presidència que ja té garantida com a únic candidat, després de la retirada de l’altre aspirant, l’exsenador Carles Bonet. Junqueras ha concedit una entrevista a Canal 21 i ha confirmat que el rapitenc Lluís Salvadó, exdelegat de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, tindrà un paper molt destacat en la nova cúpula d’Esquerra, com a secretari general adjunt del partit. A més a més, Junqueras ha deixat clar que encara no tenen decidit qui serà el candidat d’Esquerra a les properes eleccions estatals, tot i que ha reconegut que treballaran a contra-rellotge davant l’escenari d’un possible avançament electoral. A banda, Junqueras ha donat pràcticament per fet que Esquerra no es presentarà al Senat amb el PSC i Iniciativa, sota les sigles de l’Entesa Catalana de Progrés.

En la mateixa entrevista, que Canal 21 Ebre emetrà aquest dimarts a la nit a partir de les 23.00 hores, Junqueras, que és historiador, també s’ha mostrat molt crític amb la conservació del monument franquista de Tortosa. L’eurodiputat ha aprofitat la seua visita a la ciutat per reunir-se amb la Plataforma en Defensa de l’Ebre, amb l’objectiu de repassar amb el moviment antitransvasament la feina feta a Brussel·les per aconseguir que l’Estat espanyol complisca la directiva marc de l’aigua fixant un cabal ecològic per al tram final del riu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta