19 de juliol del 2011

El polígon del Molló, prioritat per a Móra la Nova


L’Ajuntament prepara un pla de captació d’empreses per al sector del Molló i voldria evitar la planta de compostatge del consell comarcal · 'L'Entrevista' amb l'alcalde Ferran Bladé s'emet aquest dimarts a les 22.00 hores a Canal 21 Ebre ·

El nou alcalde de Móra la Nova, Ferran Bladé, ha assenyalat que la industrialització del municipi i l’impuls al nou polígon del Molló seran un dels objectius prioritaris del seu mandat. L’Ajuntament tirarà endavant un programa d’ajuts a la inversió industrial i a la creació de llocs de treball, així com un pla de captació d’empreses per al polígon del Molló. En una entrevista a Canal 21 Ebre, Bladé ha explicat aquest dimarts que volen atraure tot tipus d’indústries respectuoses amb el medi ambient però també amb la resta de normatives, tot deixant de banda altres qüestions de caràcter polític.

El consorci per a la promoció del sòl industrial del Molló està integrat pels ajuntaments de Móra la Nova, Tivissa, Rasquera, Ginestar i Garcia, a més de la Cambra de Comerç de Reus i l’Institut Català del Sòl. En total, el sector del Molló té una superfície de prop de 36 hectàrees de sòl industrial, de les quals ja s’han començat a comercialitzar les primeres onze hectàrees, distribuïdes en dotze parcel·les. En la mateixa entrevista, l’alcalde de Móra la Nova ha afirmat que l’objectiu és atraure-hi noves empreses i serveis, i que per això rebutgen el projecte de la planta de compostatge de residus que l’anterior govern del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre havia previst instal·lar al polígon del Molló.

També en la mateixa entrevista a Canal 21, Bladé ha detallat altres projectes que Móra la Nova vol tirar endavant durant aquest mandat, com ara la construcció del nou institut-escola, un tanatori, la reforma integral de la Part Vella, o bé la instal·lació de la gespa artificial al camp de futbol. Bladé també ha repassat els projectes per recuperar el patrimoni ferroviari i industrial a Móra la Nova, com ara la posada en funcionament d’un tren turístic entre la Costa Daurada, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, fins a Casp. Finalment, l’alcalde moranovenc s’ha manifestat totalment obert a establir noves vies de col·laboració amb la població veïna de Móra d’Ebre.

Imatge: Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta