10 de juliol del 2011

Tortosa tindrà un restaurant indi a l'antiga cerveseria Tirol


Després de diversos anys tancat i pràcticament abandonat, el número 54 del passeig de l'Ebre de Tortosa, al barri de Ferreries, tornarà a obrir les portes. L'antiga cerveseria Tirol, un dels locals més emblemàtics de la ciutat a finals de la dècada dels noranta, serà ara el bar restaurant Taj Mahal 1. Les obres de reforma semblen gairebé fetes, i el local ja comença a estar equipat per començar a funcionar. A la reixa hi ha un parell de cartells en què demanen una cambrera i algú per fer els repartiments de menjars a domicili.

6 comentaris:

  1. Només començar, ja veig fallades.
    Que nassos foten dos lleons armats a la porta?
    Com podenr convèncer als futurs clients clients tortosins la seva qualitat posant-se TAJMAHAL1? Per lo del "1"
    Posaran molt de picant com al pakistanès del carrer Santa Ana?
    Si els xinesos no van als xinesos, els indis tampoc als indis?
    Quina sort que no has dit hindú Gustau! Gràcies.

    ResponElimina
  2. Home, lo dels lleons, és estètica no fa mal a ningú.
    El del número 1, no ho entenc.
    I per l'altre, tot bé, no sé, mira ja busquen dos empleats, és una manera de crear feina, no molta, perquè dos llocs no solucionen la vida ni molt menys la crisi però dos llocs ben vinguts!

    ResponElimina
  3. Mira que si el numero 1 fos perquè en pensen obrir-ne d'altres ?

    ResponElimina
  4. Segurament és això, sinó no té molt de sentit ficar-li el número 1, a no sé que consideren que és el número 1 (referit al millor)

    ResponElimina
  5. Es un gran moment per obrir nous negocis, sobretot a un lloc com Tortosa on els restaurants exòtics tenen tant d'èxit. Ara que pensant malament, igual el que menys els importa és la clientela.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta