12 d’agost del 2011

Anuncis nupcials als autobusos de Tortosa


Un dels objectius de l'ordenança de civisme de Tortosa era frenar la propagació dels cartells que la gent penjava en parets, fanals o semàfors, per anunciar el casament dels seus amics i amigues. En aquest sentit, una alternativa a la sanció municipal -per als que volen mantenir aquesta tradició- és destinar els diners de la possible multa a anunciar-ho als autobusos del servei de transport públic urbà. Ho estem veient aquests dies en aquests anuncis que proclamen que "Ja es casen Makapitufa i Zape". En realitat, els nuvis es diuen Maria i Javi, són de l'EMD de Jesús, i es casen el proper 27 d'agost a l'hotel Villa Retiro de Xerta.

3 comentaris:

  1. Pel que sembla no només és "destinar els diners d'una possible multa...". Casar-se a Villa Retiro no està a l'abast de tothom. I menys ara quan la majoria de la gent "està en crisi".

    ResponElimina
  2. És molt facil, sapo. Desconec el cas, però conec bodes que als convidats ja els demanen un fix per assistència. I si no és així, avui dia, la majoria de gent, juntament amb la invitació, et dona el numero de compte de la caixa. Total, negoci rodo. Això sí, com més estrelles, menys negoci.
    Parlant del fons, efectivament, pot semblar que casar-se a Villa Retiro no està a l'abast de tothom, però estic en condicions d'assegurar-te que de totes les que es fan, n'hi han moltes més de gent treballadora que no d'empresaris o pijos. Sovint ens posem les mans al cap quan veiem segons que per la tele, amb despeses supèrflues, luxes etc. Per altra banda, tot això no deixa de ser posar-se en casa d'altri. N'hi hi ha que prefereix sopar tots els dissabtes de l'any fora de casa o anar-se'n un mes de vacances al Carib i potser no està tant mal vist.
    De totes maneres -i ara em contradiré una mica- tot plegat, en els temps que corrent....publicitat autobús, lloguer també d'autobús per fer els comiats de solters i un llarg etcètera, és possible que se'n faci un pel massa. TOTS, o gairebé.

    ResponElimina
  3. Ves a saber, ahir passant per davant del Hilton de Diagonal (5 estrelles) hi havia menu a 14 euros. Igual en temps de crisi per falta de clients els llocs "de luxe" fan ofertes impensables en temps normals. Parlo per parlar, no en tinc ni idea.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta