26 d’agost del 2011

Godall farà biogàs amb els purins


Una empresa construirà dues plantes de tractaments de purins per a la generació de biogàs ·

Godall tindrà dues plantes de tractaments de purins per a la cogeneració de biogàs. L’alcalde de Godall, el socialista Francesc Miró, ha detallat en una entrevista a Canal 21 Ebre que l’empresa Ecosolar CB ja ha presentat el projecte a l’Ajuntament. De fet, el projecte ja ha obtingut els diferents permisos, i les obres podrien començar molt aviat. La inversió supera els 300.000 euros, pot arribar a crear quatre llocs de treball, i posarà el nom de Godall –un municipi molt preocupat en la protecció de la serra de Godall i la preservació del patrimoni natural- en el mapa de les energies verdes. A més, les plantes de cogeneració de biogàs serviran per eliminar els purins, uns residus que provoquen problemes de contaminació de les aigües subterrànies per acumulació de nitrats als pobles de la plana del Montsià.

En la mateixa entrevista, Miró ha explicat que l’Ajuntament està redactant, amb l’ajuda de la Diputació de Tarragona, la seua Agenda 21. En este sentit, una de les assignatures pendents del municipi, segons la diagnosi de l’Agenda 21, és la implantació d’indústries. A mig i llarg termini, l’alcalde confia en què la posada en funcionament del polígon industrial i del viver d’empreses de Godall i de la Galera puga servir per generar més llocs de treball.

Amb tot, l’alcalde de Godall ha assumit que tant el polígon com el viver d’empreses que ja s’està construint a la Galera està acumulant un cert retard. Miró ha assenyalat que durant esta tardor haurien d’aprovar-se els últims tràmits urbanístics, i que els dos ajuntaments ja han començat a adquirir les primeres finques.

Imatge Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta