24 d’agost del 2011

La Fatarella no renuncia a Camposines


L’Ajuntament de la Fatarella està decidit a seguir impulsant el polígon industrial de Camposines. El nou alcalde de la Fatarella, Fermín Ruana (CiU), ha afirmat este dimecres que el futur del polígon industrial de Camposines és “una mica incert”. Segons Ruana, la situació econòmica i el fet que hi haja altres polígons de les Terres de l’Ebre que encara estan buits, com ara el polígon Catalunya Sud o el polígon del Molló, no ajuden a garantir la viabilitat del sector d’activitats econòmiques projectat a Camposines. Amb tot, l’alcalde ha assenyalat que l’Ajuntament de la Fatarella seguirà la seua tramitació, per tenir la feina feta en vista a la recuperació econòmica. Ruana ha fet aquestes declaracions durant una entrevista a Canal 21 Ebre (22.30 hores).

El polígon de Camposines va ser impulsat per l’anterior govern de la Generalitat per dinamitzar l’economia de la Terra Alta, amb una inversió de més de 14 milions d’euros. Tanmateix, la urbanització del polígon acumula dos anys de retard. A més, fa unes setmanes, tant l’alcalde de Gandesa, Carles Luz, com el de Móra d’Ebre, Joan Piñol, havien qüestionat la presència dels seus municipis en el consorci del polígon. El sector de Camposines és un polígon supramunicipal amb 50 hectàrees, participat per l’Institut Català del Sòl i vuit municipis de la Terra Alta i de la Ribera d’Ebre. Per tot plegat, i tenint en compte la situació, l’alcalde de la Fatarella ha explicat que ja han pogut parlar amb la Generalitat, i que la determinació de l’Ajuntament és tirar endavant el polígon de Camposines el més aviat possible.

En este sentit, l’alcalde de la Fatarella ha remarcat que la millora de les comunicacions és la gran assignatura pendent del futur polígon de Camposines, tot i que el sector es troba en una antiga cruïlla de comunicacions. Segons Ruana, Camposines té este desavantatge en relació a altres polígons propers, però també hauria de saber i poder aprofitar que tant la Terra Alta com la Ribera d’Ebre són comarques productores d’energia.

Imatge Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta