24 d’agost del 2011

La PDE insta la classe política catalana a defensar l'Ebre davant de Fabra i Valcárcel


La PDE reclama la intervenció dels polítics catalans en defensa de l’Ebre, davant de la nova ofensiva de València i Múrcia ·

La reacció de la Plataforma en Defensa de l’Ebre a aquesta nova ofensiva des del País Valencià no s’ha fet esperar. El portaveu del moviment social, Manolo Tomàs, ha reclamat la intervenció dels polítics de les Terres de l’Ebre i de la resta de Catalunya en defensa de l’Ebre, davant les noves pressions que arriben des de la Generalitat Valenciana i del govern de Múrcia, i en previsió d’una tardor calenta marcada per les eleccions generals del 20 de novembre.

La Plataforma en Defensa de l’Ebre no té previst intervenir directament en la campanya electoral del 20-N. En canvi, sí que té previst fer algun tipus d’accions per reclamar el fixament d’un cabal ecològic per a l’Ebre, que hauria de quedar inclòs en el nou pla hidrològic de la conca que el govern de l’Estat ja hauria d’haver aprovat fa dos anys. Segons Tomàs, la Plataforma en Defensa de l’Ebre està decidida a lluitar “fins al final” per evitar els transvasaments. De fet, el portaveu antitransvasament no ha descartat l’opció de “tallar els canals” Xerta-Sénia i Segarra-Garrigues, per aturar els possibles transvasaments a València i Barcelona. "Si la gent ens ho permet, arribarem fins al final, i el final és tallar els canals, i fora comèdia", ha assenyalat Tomàs. "És una mentida que el canal Segarra-Garrigues creï riquesa a Lleida, i és una mentida com una catedral que el Xerta-Sénia siga només un canal per regar, i això s'ha de tallar", ha conclòs el portaveu de la PDE.

Imatge Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta