14 de setembre del 2011

El Tortosa retira els dos equips de futbol sala

El Club Deportiu Tortosa ha comunicat oficialment a la Federació Catalana de Futbol que retira de la competició els dos equips de futbol sala de l’entitat, l’equip sènior de territorial catalana i l’equip juvenil de primera divisió provincial. El club roig-i-blanc ha fet pública la decisió a través d’un breu comunicat, tot assenyalant que la causa de la retirada dels dos equips de la competició ha estat la impossibilitat de garantir que es puguen autofinançar. Segons el mateix comunicat, el Club Deportiu Tortosa ha donat compliment a l’acord adoptat per l’assemblea general de socis del passat 31 d’agost.

En la mateixa assemblea, la junta presidida per Ximo Rambla també va informar que havia tancat la temporada 2010-2011 amb un superàvit de 19.000 euros, que es destinaran a reduir el dèficit acumulat per l’entitat. En aquesta nova temporada, el Club Deportiu Tortosa tindrà un pressupost de 271.500 euros, que són 20.000 més que la passada temporada. A més, tindran una altra partida destinada a seguir reduint el dèficit.

Imatge Canal 21 Ebre

3 comentaris:

  1. parlant de l'assemblea del CD Tortosa, algú em pot dir ( si podes ser el president, millor ) què toca el "pet al veure" que el regidor d'esport hagi de "presidir" l'assemblea ? Té cap lògica i coherència ?
    La pregunta és al Club, el regidor ja va dir que l'havien convidat.

    ResponElimina
  2. pos a Roquetes busquen jugadors per al equip del futbol sala

    ResponElimina
  3. Una petita correcció lingüística:
    "la temporada 2010-2011 amb un superàvit de 19.000 euros, que es destinaran a reduir el dèficit acumulat per l’entitat."

    No es pot tenir superàvit i dèficit a la vegada. Suposo que enlloc de dèficit volíeu dir deute. És així?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta