20 de setembre del 2011

Jané (CiU) proposa un 'Teletac' dels ebrencs per no pagar l'autopista

El portaveu adjunt del grup parlamentari de CiU al Congrés dels Diputats, Jordi Jané, ha afirmat aquest dilluns a Tortosa que l'actuació del govern de l'Estat, del PSOE, ha estat "decebedora". Segons Jané, el govern de José Luis Rodríguez Zapatero ha oblidat les Terres de l'Ebre durant aquesta legislatura. Segons Jané, un exemple d'això és el retard en la construcció del tram de l'autovia de l'interior entre la Jana i l'Hospitalet de l'Infant, una situació que obliga els usuaris de les Terres de l'Ebre a circular per la carretera N-340 o bé per l'autopista de peatge AP-7. El portaveu de CiU ha assenyalat que una opció seria crear una targeta de gratuïtat per als conductors ebrencs: "No costaria gens que, mentre no es fa l'autovia, aprofitant que l'AP-7 va en paral·lel, buscar una entrada entre el Coll de Balaguer i l'Ametlla de Mar, i fer un sistema gratuït que seria com el Teletac dels ebrencs". Jané ha afegit que ell mateix és usuari de la nova autovia A-7, i que és molt trist arribar al final d'aquest nou vial sense que enllaci amb l'autopista, i que els ebrencs no tinguen els mateixos avantatges que els usuaris del Maresme. Jané també ha criticat el govern del PSOE per haver aturat les obres de la variant de l'N-340 a l'Aldea i per haver optat per la sortida de la nova autovia de l'Aragó (A-68) pel nord de Castelló.

Imatge Canal 21 Ebre

4 comentaris:

  1. Pre-campanya? Carta als reis?

    Per cert, on s'ha de signar?

    ResponElimina
  2. Com sempre, a fer volar coloms ...

    Com sempre, amb veritats, mitges veritats i mentides ... ah, i també desinformació ...

    D'on ha tret que la part valenciana s'hagi acabat fins a La Jana ???

    ResponElimina
  3. Modo ironia!!!!!!!!!
    Llàstima que aquest bon home haigue tingut aquesta brillant idea del Teletac gratuït per als ebrencs, dos dies abans de tancar el Congrés espanyol, quan ja no podia fer res per a que això fos una realitat i no una volada de coloms

    Trobo que aquestes eleccions seran una mica avorrides sense la promesa del tercer pont a Tortosa, el parc temàtic de lo que sigui, o l’aeroport a la carretera entre La Ràpita i Amposta, amb dos camps de golf, una marina i una urbanització de tropecientes mil vivendes.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta