30 de setembre del 2011

La PDE prepara el futur immediat en un acte informatiu a l'auditori de Tortosa

La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) ha convocat per aquest dissabte un acte informatiu a l’auditori de Tortosa, a partir de les vuit del vespre. El portaveu de la plataforma, Manolo Tomàs, ha explicat aquest divendres al matí, durant una entrevista en directe al programa Primera Columna, que l’objectiu de l’acte informatiu és fer una radiografia de la situació després de la moció que va aprovar la Diputació de Castelló reclamant un transvasament de 90 hectòmetres cúbics d’aigua de l’Ebre. Tanmateix, Tomàs ha afirmat que la plataforma no proposarà mobilitzacions a curt termini, sinó una sèrie d’activitats a realitzar durant els propers mesos. Sobretot, per saber què farà la gent de les Terres de l’Ebre si el govern de l’Estat no rebutja oficialment la petició d’aigua feta per Castelló.

Segons Tomàs, la moció de la Diputació de Castelló ha estat fruit de la precipitació d’un partit que ja ha donat per guanyades les eleccions estatals. També demostra que l’aigua del Xerta-Sénia fa temps que s’espera al nord del País Valencià. Per tant, el moviment social ha d’estar “molt preocupat”, perquè ha quedat clar que les sospites que la plataforma tenia durant els últims anys tenien fonament, "ja que els transvasaments mai s’han aturat". Finalment, Tomàs ha celebrat que els ajuntaments de Tortosa i Amposta aprovessin una declaració en defensa de l’Ebre. De fet, el portaveu de la plataforma ha dit que en aquest tema no hauria d’haver-hi interessos polítics, sinó interessos territorials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta