21 de setembre del 2011

L’alcalde de Deltebre diu que el portaveu de CiU té una ‘rabieta juvenil’

L’alcalde de Deltebre, Gervasi Aspa (ERC), ha aprofitat aquest matí el seu pas pel programa Primera Columna per contestar les acusacions del portaveu de CiU al seu ajuntament. En concret, Lluís Soler va afirmar la setmana passada, també a l'informatiu matinal del Canal 21 Ebre, que estudiaven portar Aspa al jutjat per un decret d’alcaldia que no els permet tenir accés a la informació i a la documentació de l’Ajuntament amb total normalitat. Però l’alcalde ha replicat aquest dimecres que el decret s’ajusta plenament a la llei, i que la prova d’això és que està signat pel secretari municipal. Aspa ha remarcat que els grups de l’oposició tenen accés a tota la informació, però sempre i quan sol·liciten amb prou temps i per escrit tot allò que volen consultar. Segons l’alcalde de Deltebre, l’actitud del portaveu de CiU a l’Ajuntament, que té 28 anys, respon a una “rabieta juvenil”.

10 comentaris:

  1. Primer, no tot lo legal, com moltes vegades haurà dit el mateix alcalde, és just. I això d'amagar-se darrera el secretari per donar pàtina de legalitat ho trobo una mica covard.
    L'altre dia Felip Puig, deia en una entrevista a can Fuentes ( que amable vas estar punyetero ) quan li preguntaven sobre el numero d'identificació dels Mossos: " La porten, l'únic que, de vegades els ho tapa l'armilla" pos això: poden demanar tota la informació que vulguin, l'únic que només pot ser tres quarts d'hora a la setmana, un dia concret i una hora concreta. I que tal si els ho deixa veure però amb els ulls tapats però tots els dies de la setmana i a totes hores ?
    Serà legal, però de transparència, ZERO ASPATERO

    ResponElimina
  2. Vols dir Gervasi que no has fet servir un terme equivocat i quan dius "juvenil" no volies dir "infantil"?

    ResponElimina
  3. Jotabé; de vegades no la porten dons el velcro es molt sofert...

    ResponElimina
  4. És més, a vegades et piquen al teu número de mòbil, es neguen a identificar-se i t’amenacen en denunciar-te si no col•labores, i estes amenaces es compleixen. La incompetència de la policia catalana (acotant-ho a la comissaria de Tortosa) l’acabem pagant ciutadans justos i responsables.

    ResponElimina
  5. A mi lo que me fa gràcia és que això ho fan tots i després es barallen com a crios de pati de col.legi.
    Ja em crec que a l’ajuntament de Deltebre, al representant de l’oposició no li fiquen les coses en safata de plata, per accedir a documentació que després utilitzarà en la seua contra i que és limiten a cumplir l’estricta legalitat.

    Però no és lo mateix que fan tots, d’un color o un altre, en qualsevol altra institució?

    ResponElimina
  6. Uf Susanna que'l defenses ??Això es de ser un dicatador de ser un antidemocràtic sigue de color que sigue?Té por d'un noi jove? Susanna això no té defensa posibles encara que ho facin tots..Perque si no això al final pareixerà l'oest...en les pistoles a la trinxa,com ell ho fa jo també...
    Anirè ravalejant ..jo trobo que se veu lo llautó...Sou amics en Aspa?

    ResponElimina
  7. No mescles general i particular ravalejant, és un recurs massa fàcil i demagògic.

    ResponElimina
  8. I no sere jo qui defense a ERC de res.
    Prou canya els he donat!

    ResponElimina
  9. Ravalejant, veig que encara no has passat per l'óptica........

    En absolut pretenia defensar a l'alcalde de Deltebre, crec que això esta molt malament, les administracions han de ser transparents i facilitar les coses, tan a l'amic com al contrari.

    Tampoc m'agrada el tracte despectiu de dir "això és una rabieta juvenil" perquè lo primer que s'ha de tenir es respecte uns als altres,

    ResponElimina
  10. Si ens fiquem a pensar el transfons del problema és la calaña política que ens envolta. Per mirar uns paperets tampoc crec que cal fer una ràbieta infantil. Més ràbia hem fan les dedicacions exclusives en ens locals que no en tenen cap necessitat i el més preocupant és que el senyor Soler com a president del Consell Comarcal del Baix Ebre, el primer que hagi fet és pujar-se el salari un 75%. Això és alarmant, i més un ens local que dubto de la seva utilitat, per algo tenim les diputacions, i tal i com esta la economia de les administracions públiques. Si no en tenen ni per pagar els salaris a final d'any!! Hem sembla lamentable que davant d'aquestes accions no en prenguessim mesures la societat, quan és a la societat a qui ens estan apretant les butxaques i els treballs per culpa dels desfalcs que han fet els polítics i que encara actualment continuen fent.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta